Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
valdop:
--- Citat: nazime - 25. 10. 2010. 17:13:20 ---Samo što one gore navedene servisiraš jednom godišnje, a Nivu jednom tjedno. Kad sve zbrojiš na kraju godine dođe te financijski isto, a sa Nivom si izgubio živce i bubrege.
Nisam mogao odolit. zagi
--- Kraj citata ---
ne znam od kuda podatak o tjednom servisiranju lade, na moju sam prošle godine potrošio 200€ za dijelove ako se sviječice, platine, razvodna kapa, ulje, disk pločice, metlice brisača . . . . smatraju dijelovima, da i antifriz; ove godine u nju nisam uložio ništa, sjedi i vozi, ponekad pogledam ulje koje uopće ne troši od generalke prije četiri godine. naravno da je to lada i da ne pruža komociju kao drugi luksuzniji auti ali to ne znači da ne valja ništa i da ju treba podcjenjivati.
baron:
Sto se tice komfora i bubrega, ni drugi terenci nisu puno udobniji, a neki su i znacajno neudobniji od Nive (kao npr. Samuraj)
Kripton:
--- Citat: nazime - 26. 10. 2010. 18:22:52 ---Još nigdje nisam pročitao po čemu je Niva toliko bolja od drugih terenskih vozila.
Po čemu je tvoja Niva bolja od mog Cherokee-a?
Računaj da sam u startu u prednosti sa 100 KS više od Nive. Nemaš na Nivi ništa bolje nego ja na Jeep-u.
Jedino gdje si u prednosti je jeftinija registracija i malo manja potrošnja.
Ostajem pri onom da je Niva najbolji terenac koji ćeš kupiti za 2000E a da je mlađi od 10 godina i to je to.
--- Kraj citata ---
Umoljavaju se vlasnici raznoraznih bijelosvijetskih drloga da ne mlate praznu slamu i ne daju svoje zaključke na osnovu ničega. Tih Cherokea sam se u ovih pređenih 270 000km. najviše našlepao po terenu od bilo kojih drugih. zagi
Jedan:
nosl "Kripton"!
Od "Cherokee"-a je pravi stajski gnoj - jedino veće đubre. Imao ga je kolega i to daleko mlađeg od moje Nive i od 10 puta koliko smo bili u lovu ja sam 8 puta bio mastan do lakta, jer je na njemu svaki puta neki k...c otkazao poslušnost.
Valdop i Bog su mi svjedoci (iako ovaj prvi nije baš pouzdan)!
SUMO:
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ hao, pa dobro - neka bude kako ti kazes i ja bi se slozio sa time, al` rekose ti i drugi ljudi.
Uopste nisam niti Rusofil niti toliki ljubitelj nive (pun mi klinac kad vozim 100 km u jednom pravcu ili leti kad greje iako je tek dosla iz servisa). Ali sam se od malena nagledao raznih dzipova i sminkeraja. Vadio i slepao iste kao i kolege sto kazu. Znam sta Niva moze, a sta drugi ne!
Ako ti mislis da nema razlike izmedju ``tvog`` i ``mog`` - neka, ziv ti meni bio i veprove po Belom brdu u gepeku vozio. zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju