Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (97/142) > >>

ajkula:
još više fotografija pronašao sam na jednoj stranoj internetskoj stranici, ali nigdje nisam pronašao podataka, da bi ovaj model mogao krenut u serijsku proizvodnju ili da su napravili barem neku ograničenu seriju. s obzirom na to, da ju zovu i "Niva Putin" moguće je, da je napravljena posebno za ruskog premiera i da je jedini primjerak.

više detajla o Ladi Nivi 4x4 jungle možete pronaći na donjem linku, kao i još više različitih prerada Lade Nive (linkovi na lijevoj strani), kao što su Cobra Lada Niva, Lada 4x4 2131 AM, SUV Lada 4x4 Lynx 1.8i - 2131, Lada 4x4 Lynx 2, Lada 4x4 LYNX-3, Lada 4x4 Lynx za vojničke svrhe i ostale prerade.

link: http://grauca4x4.blogspot.com/2010/06/lada-4x4-jungle-selva.html

Niva96:
Bili mi neko znao reći zašto mi Lada trza uzastranu, i tresu se mjenjači reduktora.

evaeva:
Vjerojatno su ti otišle gume na stabilizator štangi ili ti se možda odšarafio kompletan reduktor koji se drži na četiri šerafa odozdo.
Legni ispod i vidi gdje najviše trese, vjerojatno neke gume zadužene za smanjenje vibracija.

ajkula:
- možda je u pitanju hardijev zglob između mjenjača i reduktora
- možda je otišao krst kardana pa sve skupa zapinje prilikom djelovanja (zato trzanje ustranu)
- moguće jest, da mjenjač i reduktor nisu u osi jer kardani nisu u centru i potrebno jih je balansirati (al zbog toga po mome mišljenju vozilo ne bi trzalo ustranu, več bi samo treslo kod određene brzine)

Niva96:
Ne znam šta je mjenjo sam nosače reduktora,ono okruglo gumeno što dođe između mjejnača i reduktora,ali ponovo isto.Ako mi neko može reći kako se mjenja hardjev zglob?šta se mora skinuti koji dijelovi.Jer ne znam ništa, po nekada mi dođe da je prodam pa da drugu kupim.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju