Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
.50AE:
Eto (dijela) servisne knjige.. http://www.ladaniva.co.uk/lada/1600_3.pdf
Jedan:
--- Citat: Niva96 - 07. 09. 2011. 16:42:51 ---Bili mi neko znao reći zašto mi Lada trza uzastranu, i tresu se mjenjači reduktora.
--- Kraj citata ---
Objasni što ovo znači.
Ako si mijenjao "ono gumeno" između getribe i reduktora onda je to "Hardy" zglob. Novije Nive imaju kvalitetnije riješen način ovog povezivanja.
Ponavljam - detaljnije objasni što znači "trzati uzastranu". Razloga povečanih vibracija može biti više, od disbalansa kardana (oštećenje ili savijanje od udarca), preko neispravnih križeva, pa do loše centriranog ovjesa reduktora.
Može biti i da si preosjetljiv - ipak je to Niva!! :laugh: zagi
Harry P.:
--- Citat: Jedan - 08. 09. 2011. 21:20:31 ---Ponavljam - detaljnije objasni što znači "trzati uzastranu".
--- Kraj citata ---
Evo da ja pridonesem sa malom pomoći... Neznam koji bi razlozi trzanja bili ali ja kao univerzalni poliglota za sva narječja na prostorima exYu moram napraviti malo pojašnjenje. Kad je kolega rekao da mu trza "uzastranu" onda misli na to da mu se spomenute vibracije pojavljuju kad ide uz brijeg iliti uzbrdicu. teaa
evaeva:
Lada ne bi bila Lada kada bi sve štimalo, zujanje, pucketanje, cviljenje sve je to u dodatnoj opremi za koju kupac sazna tek kada počme voziti hao.
Jedan:
Dok cvili, škripi i krcka - znači da vozi. Kad se utiša - nije dobro! hao zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju