Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Lada Niva
robert.limeni:
Najbolje da uzmete Pajera i Nivu te kocku vina i TEST sauf
SUMO:
Momci,
ja to ne priznajem bez plodova tora, nikako! rostilj
Morgan:
Pa ljudi moji, tema je Lada Niva. Pričajmo o tome. Niva ima i mana i prednosti, iako puno više mana, jer prednosti, osim cijene i ne vidin. Usporeddjivanje Nive sa Pajeron, Toyota LC, Nissanima itd je veliko i beskorisno skretanje sa teme. Čini mi se da brkamo kruške i jabuke... uf
U svakon slučaju...vožnja u Nivi po terenu se ne zaboravlja... ref uf
evaeva:
Imao sam prilike prije par godina gledati kolegu iz društva kako sa Nivon izvlači jednoga vepra po kojega nitko nije htio otići (sa terencem naravno) tj. nisu se usudili jer u blizini nema traktora sa duplom vučom. Bio je 12 mjesec snijega oko 10 -15 cm ništa previše za svakog terenca ali nagib kao krov kuće (planinske) kupine i povaljana paprat bez ikakvoga puta otprije.
Moram reći i to da je kolega lovac prije nego što se spustio niz to brdo na Nivu namontirao "kandže" na sve 4 gume sa kojima je Lada naprosto nezaustavljiva, takvo izvlačenje ne bi napravio nitko kome je imalo stalo do svoga vlastitoga vozila.
Vepra je izvukao bez ikakvoga problema osim šta mu je doslovno popucao i optao stražnji most, nisam bio u mogućnosti to snimiti ali nakon toga mnogi bi promjenili mišljenje o terenskim sposobnostima ovog "poluproizvoda" kako ga mnogi nazivaju.
likabrinje:
Kolega pa sta ce mi terenac ako se moram bojat da zadnji most ne dobi :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5: :smil4226ce1d491b5:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju