Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (107/142) > >>

vjekac:
Ma lada je zakon! Posebno na kamenjaru jer je kratka pa je manja mogućnost da nasjedne. ludiloo

Morgan:

--- Citat: evaeva - 23. 02. 2012. 19:15:51 ---Imao sam prilike prije par godina gledati kolegu iz društva kako sa Nivon izvlači jednoga vepra po kojega nitko nije htio otići (sa terencem naravno) tj. nisu se usudili jer u blizini nema traktora sa duplom vučom. Bio je 12 mjesec snijega oko 10 -15 cm ništa previše za svakog terenca ali nagib kao krov kuće (planinske) kupine i povaljana paprat bez ikakvoga puta otprije.
Moram reći i to da je kolega lovac prije nego što se spustio niz to brdo na Nivu namontirao "kandže" na sve 4 gume sa kojima je Lada naprosto nezaustavljiva, takvo izvlačenje ne bi napravio nitko kome je imalo stalo do svoga vlastitoga vozila.
Vepra je izvukao bez ikakvoga problema osim šta mu je doslovno popucao i optao stražnji most, nisam bio u mogućnosti to snimiti ali nakon toga mnogi bi promjenili mišljenje o terenskim sposobnostima ovog "poluproizvoda" kako ga mnogi nazivaju.

--- Kraj citata ---

A vidija san i ja podvige s Lada Niva, to se dogadja, ali ne zato sto drugi terenci to ne moru, nego zato što ljudi vole provati, a ako se Lada Niva i skotrlja nizbrdi, nije neka šteta...a s ostalin terencima bi sigurno bila. Da ja iman i Ladu Nivu i Toyotu LC, s Nivon bi to prova, a s Toyoton sigurno nebi. A to ne znači da Toyota nebi napravila to sto napravi Niva, ili još i bolje...

max:
sta cemi onda terenac ako ce ici po cesti tako mogu i sa obicnim autom se vozat ja sam imao i toyotu hilux i ladu nivu i nisam zalio ni ovaj od 30000eura ni ovaj od 5000 isli su di sam ja htio

tosobinov:

--- Citat: max - 24. 02. 2012. 18:44:06 ---sta cemi onda terenac ako ce ici po cesti tako mogu i sa obicnim autom se vozat ja sam imao i toyotu hilux i ladu nivu i nisam zalio ni ovaj od 30000eura ni ovaj od 5000 isli su di sam ja htio

--- Kraj citata ---

Tacno kolega, vozilo moze da ide onoliko koliko ja mogu da ,,idem,, (u bukvalnom, materijalnom i psiholohkom smislom)!
 zagi

Morgan:

--- Citat: max - 24. 02. 2012. 18:44:06 ---sta cemi onda terenac ako ce ici po cesti tako mogu i sa obicnim autom se vozat ja sam imao i toyotu hilux i ladu nivu i nisam zalio ni ovaj od 30000eura ni ovaj od 5000 isli su di sam ja htio

--- Kraj citata ---

U tri nedavna bočna odkotrljavanja nizbrdo za koja ja znan, radilo se baš o Ladi Nivi. Iman i slike, ali mislin da kolegama koji su se kotrljali nebi bilo drago da ih stavin ode, jer se lako prepozna i di je to bilo i čija je Lada Niva. Ne mislin da je Niva, zbog ovoga najlošiji terenac, ali mislin da se malo više riskiralo zbog nevelike štete. Jedino što se nije računalo na lomove kosti i duže vrime u gipsu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju