Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Lada Niva

<< < (122/142) > >>

Fratt:
To znam i ja šaban,da se špera ne uključuje ukoliko moraš motati previše sa volanom,s druge strane mi nije jasno zašto auto sa 4x4 na brzom stupnju rada ne smije voziti iznad neke veće brzine npr. 100 km/h.
Ja sam vozio svog Rangera tom brzinom i nisam primjetio nikakve poteškoće u vožnji,volan sluša i pogon sluša skoro jednako...pardon što ovdje trolam temu o Nivi ali očigledno ne kužim...

evaeva:
Kada ne ide ni sa sporima, ni sa "blokadom" jedino preostalo rješenje je stari dobri Zetor.

Deno:
Ovaj Zetor je zakon..imam takva dva u obitelji..nepoderiv traktor.. zagi

Expresica:
Samo da si onako malo poslozim kockice,
znaci u taj nas takozvani reduktor ulazi jedan kardan ( dolazi od getribe) a iz njega izlaze dva kardana jedan prema prednjem a jedan prema zadnjem diferencijalu, ( znaci i taj reduktor je diferencijal) ako ga blokiramo (ona najmanja rucica) onda se se kardan za prednji i zadnji diferencijal vrte istom brzinom a to onda za mene znaci ako vozim u krivinu na nekom suhom terenu di gume nemogu proklizivati onda ili auto staje ili nesto puca ?! ILI ?

Lazar:
ako nesto dlicno se desava i kod skoro svih pickupova i dosta ostalih terenaca , nece odmah nesto puc al vremenom dolazi do toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju