Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
LADA NIVA vs ostali terenci
PinzHunter:
o prednostima i nedostacima svih terenaca postoje literature, testovi itd, pa nevidim razloga da se siri prepirka jer nije ni potrebna.
jel tako ili nije? z10
ante.rupe:
tako je pinz, svakom je najbolji njegov terenac. ja imam pandu 4x4 i prezadovoljan sam. mada bi tio nesto bolje al dok panda dobro sluzi nema potrebe za promjenom
SUMO:
Ja se ne prepirem.Pricamo kao u kafani. d4
Baki:
Bez ljutnje Sume sto se tice lade rusi nisu puno napredovali,jedna kugla na tocku za ladu nivu kosta 2 eura to je smijesno,a sto se tice motora isti je kao u stare nive 1.6 samo su joj malo prosirili klip i stavili 1.7. Prednji trap reduktori sve je isto kao u stare nive.Kada vozis u njoj cetvoro ljudi,pse,puske i jos ides po brdovitoj Bosni lada nema snage za takve stvari jer njen motor nema kapacitet i snagu kao sto ima defender. Ne kazem da lada nije losa ali kuda sam ja sa svojim defenderom prolazio lada sigurno ne bi. I sama joj cijena govori koliko para toliko i muzike. Dva terence posjedujem defendra 2.5 diezela i isuzu tropera 2.6 benzin i nikada ih ne bi mjenjao ni za jednu ladu.
lovacpd:
Baki, ipak kupi i jednu ladu...
neka je u dvoristu kad vas dvojica idete u lov....
Gledao sam je na ledu uz kameni put kako odlazi a mi u tojoti landcruiser se vracamo, klizemo i trazimo drugi put za povratak kuci. Je4dina njena mana taj dan je bila sto nas nije mogla izvuci....
A zasto rusi na njoj nist ane mjenjaju?
Pa ne treba bolja!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju