Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
LADA NIVA vs ostali terenci
PinzHunter:
--- Citat: SUMO - 20. 06. 2008. 21:14:53 ---Ja se ne prepirem.Pricamo kao u kafani. d4
--- Kraj citata ---
nema frke, diskusije su zdrave za sve nas d4 d4 d4
znas ja to gledam sa terencima ovako: dugo sam cekao da kolega se odluci da proda NIVU iz 80ih godina. U tom cekanju kupim uaz-a a on proda ladu na koju sam bacio oko. jebiga velim ja sebi, ode lada a ja necu ni od kog da kupujem koga neznam. u toj frci covjek mi ponudi Defendera S II. ja odem da kupim, otiso mi ispred nosa. u tom recimo bijesu odem i kupim pinca i istog dana prodam uaz-a.
hocu reci, da su za mene ovi navedeni terenci jako dobri, za Toyotu nisam imo love, Mitsubischi mi bio premalen (porodican covjek).
znaci samo su okolnosti bile te koje su me dovele na kupnju pinca o kojem nisam mogao ni sanjati. ne velim da nebi bio zadovoljan ni sa drugim terencima.
Ja uvjek kazem da dosta ovisi i o vozacu, jedan kolega sa ladom (lose gume) prodje svukud, a drugi sa boljim gumama nemoze.
najljepse je kad svi sa svojim terencima krenemo u lov tako da nas je milina gledati. i skoro sve je zastupljeno, od Touarega do Defiija iz 1968 godine. d4
Baki:
--- Citat: lovacpd - 21. 06. 2008. 08:54:25 ---Baki, ipak kupi i jednu ladu...
neka je u dvoristu kad vas dvojica idete u lov....
Gledao sam je na ledu uz kameni put kako odlazi a mi u tojoti landcruiser se vracamo, klizemo i trazimo drugi put za povratak kuci. Je4dina njena mana taj dan je bila sto nas nije mogla izvuci....
A zasto rusi na njoj nist ane mjenjaju?
Pa ne treba bolja!!!
--- Kraj citata ---
Trebali su joj ako nista ugraditi servo volan,a klimu da ne pricam.
Jer kad uzmes da ternci iz 90 tih godina imaju i klimu i servo,lade iz 2000 te nemju nista.
ante.rupe:
imaju i klimu i servo volan, al kao dodatnu opremu
SUMO:
Moja je lada iz 2006te ima servo.
Klima, ih skakao bi od srece.
Momci, bitno je da se lovi i da se uci voziti po losem terenu. Nekome i najgore gume ne znace nista proleti gde `obicni` vozaci sanjaju....
A UAZ - svo postovanje za prohodnost, a za tvrdocu - sto rece nas upravnik lovista ako nemate kamen u bubregu,dobijete ga, a ako ga imate - izleti napolje jer se i on rastrese :)
PinzHunter:
--- Citat: SUMO - 22. 06. 2008. 19:57:24 ---Moja je lada iz 2006te ima servo.
Klima, ih skakao bi od srece.
Momci, bitno je da se lovi i da se uci voziti po losem terenu. Nekome i najgore gume ne znace nista proleti gde `obicni` vozaci sanjaju....
A UAZ - svo postovanje za prohodnost, a za tvrdocu - sto rece nas upravnik lovista ako nemate kamen u bubregu,dobijete ga, a ako ga imate - izleti napolje jer se i on rastrese :)
--- Kraj citata ---
Ovo za UAZ-a potpisujem d4 sto je i najveci razlog bio sto sam ga se rijesio.Inace ludo vozilo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju