Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Land Rover Discovery
Debeli Lovac:
Nemoj se limitirat na neku firmu gledaj sve od Hyundai, Kia, Land Rover, Jeep, Mercedes, MIrsubishi, Nissan, Toyota, itd
Najbolje ti je uzet onda najočuvanijeg i sa najmanje kilometara, jer taj će ti se na kraju najviše isplatit kaj se tiće održavanja. Tak sam ja na kraju kupio, a tražio sam pola godine terenca. Zacrtaj si na papiru kaj hoćeš da auto ima od opreme, mašine mjenjača i onda hodaj okolo i gledaj.
tihi:
bježi od discoveryja kolko te noge nose
ja sam jučer svog prodao jedva nakon 7 mjeseci a izgledao je skoro ko iz dučana - ispod cijene 2000god za 6500 eu
terenske mogučnosti daleko ispod defendera - centralni diferencijal mu nema blokadu ( na seriji II )
slini na svim dihtunzima i semerinzima
elektronika katastrofa
dijelovi koštaju koda voziš boing - pitaj u servisu koliko košta pumpa goriva ona odlazi svakih 80 000 km
zračne jastuke sam promjenio i stavio opruge - imaju oni to predviđeno za zamjenu
Debeli Lovac:
Ne možeš usporedit dvojku sa trojkom ni u kom pogledu. Daj mi Tihi molim te odgovori na moje pitanje.
Da li Galloper 2000god ima centralni diferencijal ili ima ono drugo?
tihi:
galoper ti je pajero , samo karoserija i interijer Hyundai - vozio ga 5 god. - mene je ugodno iznenadio
ima centralni diferencijal , kod mene je u 4H bio otvoren i normalno sam vozio na svim podlogama
u 4L je cent. dif. odmah automatski zaključan i tu nema velikog motanja
a ovo nisam znao da čovjek misli na seriju III za LR
pa ko kupuje trojku za lov ?
bat:
Ja gledam kupit ako nije kvarljiva kao sta kazete a vidim da treba bjezat na zemlju izlazeceg sunca
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju