Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Ma kakva lada!?!
nazime:
--- Citat: markoherc - 16. 11. 2009. 23:08:33 ---ja garantiram da ce suzuki samuraj bolje proci od ikakve lade!!!
a imao sam chevrolet blazera , taj bi prosao di ovi drugi ne mogu ni sanjati, defender da ne govorim!!
svak ima svoje iskustvo s nekim vozilom i glupo je raspravljati uopce koje je bolje od kojeg, ja osobno nikad ne bi uzeo ladu nivu, neznam ni ja zasto ,ali ne bi, valjda sto sam cuo milion prica o njoj, vecina negativnog sadrzaja!
svako vozilo je onom ko ga ima najbolje, sad imam pajera kratkog i sluzi odlicno, a imao sam i cheerokija obicnog i granda sve ima svoju manu i vrlinu!!
zagi
--- Kraj citata ---
Ovaj Blazer mi se dopada, i to onaj 6.2 diesel.
Daj reci koliko ti troši pajero, kolega ima kratkog 2.5TD i stalno se žali da troši preko 15L.
josip89:
e kako ga vozi
Neno:
Ovaj Blazer mi se dopada, i to onaj 6.2 diesel.
Daj reci koliko ti troši pajero, kolega ima kratkog 2.5TD i stalno se žali da troši preko 15L.
[/quote]
Da ako je stalno u terenu pod redukcijom troši 20 i više, ako mu troši 15 kombinirano otvoreno, grad uz normalnu vožnju, neka smjesta potraži dobrog mehaničara.
File:
Sisak makarska 9 litara a nije ga brat žalio... top speed 140 ;D vožen u zadnjem pogonu
i u mene je 2.5 td
Baki:
Ladu bi vozio jedino kada bi morao i bio primoran na to.Ja imam pajera 1992 godiste kratki je ima abs,klimu,centralnu,elektricne retrovizore 2.5 TD.Sumo hvali ladu kao da je mercedes GL.Lada se kvari i tu nema sta da se price nisu joj dzaba kugle ili krajnice ovdje kod nas 2 eura to dovoljno govori o kvalitetu.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju