Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (22/29) > >>

SUMO:
Baki,
a gde sam ja to napisao da je kao mercedes?! Smesni ste mi casna rec ! Lada je radna mazga! Ima 1001 manu, hvalim njenu prohodnost i jevtino odrzavanje. U jednoj od firmi kupili su 9 za potrebe poljoprivrede, dve nisu bile ni za k.c, cak je na jednoj  pukao disk na tocku?!
Ostale i dan danas trpe razne koji se menjaju nekad i dnevno na njima. Dakle desava se.
Vecina vas koji kude Ladu ocigledno nije preterano isla po blatu ili teskim terenima.
I ne zaboravite - da je uz auto bitan i vozac. Pre par godina, na jednom planinskom vencu staje Patrol 96 godiste, (ima neki komplikovan sistem prebacivanja prednje vuce) dakle stade na pola brda, a bilo je snega i leda. Prodjose dve nive LD-a i jedan samuraj. Dolazi lokalni lovac sa golfom 2 1,6, malo dignut i ima odlicne gume. - Izem ti taj Nisan, obraca se vlasniku - i vruuuum vruuum zalete ga uz brdo i prodje i on !

Macak:
Ove koje ja poznam koji voze Ladu, kazu odlican terenas, ako nije u kvaru, al posto se vrlo cesto kvari.....Sva sreca sto su rezervni djelovi jeftini.

markoherc:
pajero je 87 god. i trosi vrlo malo za terenca oko 10l sto je jako iznenadjujuce!  pic
ma bitno je da se vozilo ne kvari, moj se cheeroki bio zaljubio u mehanicara , pa ga svaki tjedan obilazio( udobnost d4)

a blazer je bio 4.3 v6 benz, bile na njemu neke graber ripnjace, ma to je asfalt kidalo!!!
garantiraam svojom rjeci za suzukija , 2 sam imao po 4 god i samo se na jednom pokvarila pumpa za vodu i to je sve!!! a ja i brat ih nimalo nismo pazili, kud on , a kud ja, nedaj Boze nikome!!!

Neno:
Ma Lada je Rus, a Rus ko Rus, zabušava, izležava se i puno pije  rol

Zezam se, Niva je dobar i jako jeftin terenac, je da se i dosta kvari ali imaš dijelova i mehaničara za nju ko u priči i samo piči.  :smil4226ce1d491b5:

zelenko:
Ja mislim da je sve u novcima, tko ima taj i kupuje. I normalno da je po njima Lada smeče.
Isto tako po LD-u pljuju po IŽ-u zato što imaju Berete. E pa nemože svatko Beretu imati, tako je i sa terencima.Neznam, pretpostavljam da za popravak Pajera možeš kupiti ok Ladu.
U vojsci sam bio 96-97'. Dobili smo novu Nivu i nešto sa njom nije bilo ok, kada sam dodavao gas stalno bi zacukuvala. Imao sam zbog toga problema jer sam vozio glavonje iz vojarne, mislili su da balavac nezna voziti. Dok se jedan pukovnik nije sam uvjerio i rekao mi da više nedužim to smeče kad njega vozim. Siguran sam da moj primjer nije mjerodavan , ali to mi je bilo prvo i zadnje iskustvo sa Nivom! Jako puno ljudi vozi Nive i izgledaju jako očuvane, zapravo mi time uljevaju povjerenje....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju