Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Ma kakva lada!?!
nazime:
Najviše zašto sam protiv Nive je što se voli pokvariti, jednostavno stane, bez ikakvog upozorenja. Ne sumnjam ja u njenu prohodnost, ali po čemu je ona prohodnija od ostalih terenaca tipa Pajero, Cherokee, Samuraj i sl.?
Najlakše je reći ona može proći svuda gdje drugi ne mogu. To me zanima, zašto ona može, a drugi ne mogu? Ajde neka netko objasni.
I što kaže Baki, zašto Nive ne pobjeđuju na off road natjecanjima kad su tako dobre?
SUMO:
Nive verovatno ne pobedjuju na takmicenjima jer ih voze pojedinci poput vas rol rol
Gde pise da je to trkacko vozilo? zagi
nazime:
--- Citat: SUMO - 17. 11. 2009. 14:30:06 ---Nive verovatno ne pobedjuju na takmicenjima jer ih voze pojedinci poput vas rol rol
Gde pise da je to trkacko vozilo? zagi
--- Kraj citata ---
Ne govori se o trkačkim natjecanjima već off road natjecanjima.
File:
Satrali ste me s ovom pričom niva je super terenac za pare za koje se dobije, nije namjenjena za vožnje duže od 20 km jer je spora neudobna potrošač kvarljiva itd.
U njenu prohodnost sumlje nema al to neznači da je bolja od g klase ili land cruisera jednostavno ima dobar pogon i to je to...
pisat o njoj hvalospjeve nema potrebe al niti omalovažavati njene vozne osobine auto ko auto...
iamli boljih od nive naravno da ima ali ima i lošijih a skupljih i to su činjenice... zagi
SUMO:
Pa zar na off road nema i brzinskog testa?
Ma dobro momci, svako svog konja. Nego ostase silni srndaci neotpucani...... zagi rostilj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju