Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (25/29) > >>

nazime:
Najviše zašto sam protiv Nive je što se voli pokvariti, jednostavno stane, bez ikakvog upozorenja. Ne sumnjam ja u njenu prohodnost, ali po čemu je ona prohodnija od ostalih terenaca tipa Pajero, Cherokee, Samuraj i sl.?
Najlakše je reći ona može proći svuda gdje drugi ne mogu. To me zanima, zašto ona može, a drugi ne mogu? Ajde neka netko objasni.
I što kaže Baki, zašto Nive ne pobjeđuju na off road natjecanjima kad su tako dobre?

SUMO:
Nive verovatno ne pobedjuju na takmicenjima jer ih voze pojedinci poput vas    rol  rol

Gde pise da je to trkacko vozilo? zagi

nazime:

--- Citat: SUMO - 17. 11. 2009. 14:30:06 ---Nive verovatno ne pobedjuju na takmicenjima jer ih voze pojedinci poput vas    rol  rol

Gde pise da je to trkacko vozilo? zagi

--- Kraj citata ---

Ne govori se o trkačkim natjecanjima već off road natjecanjima.

File:
Satrali ste me s ovom pričom  niva je super terenac za pare za koje se dobije, nije namjenjena za vožnje duže od 20 km jer je spora neudobna potrošač kvarljiva itd.

U njenu prohodnost sumlje nema al to neznači da je bolja od g klase ili land cruisera  jednostavno ima dobar pogon i to je to...

pisat o njoj hvalospjeve nema potrebe al niti omalovažavati njene vozne osobine auto ko auto...

iamli boljih od nive naravno da ima ali ima i lošijih a skupljih i to su činjenice... zagi

SUMO:
Pa zar na off road nema i brzinskog testa?

Ma dobro momci, svako svog konja. Nego ostase silni srndaci neotpucani...... zagi rostilj

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju