Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (24/29) > >>

Baki:

--- Citat: SUMO - 17. 11. 2009. 13:03:38 ---Pa g. Maxe sjajni ste.  zagi
Posle Marije, dodjose Dolanc i ostali ali loviste je i dan/danas izuzetno. 8.260 ha, najjaci srndac 160 poena, vepar 137.....

elem, Baki vazi i za tebe isto kao i za Nazime ! ! !
Dakle, dodji i prodji gde ja prodjem imas lov na srndaca ako prodjes. Ako ne.... just pic uzvracas bilo gde u Hrvatskoj.
Je.ote kao da smo mi na planini pa ne znamo ni za jedan drugi terenac?! Upravo iz razloga sto su SVI ostali osim UAZA zastali, propali ili nisu mogli dalje, ta drkava Lada koja uji, bruji ipak skoro svuda stize.

Bespredmetno je raspravljati sa pojedincima zaista!

--- Kraj citata ---

Samo cu reci kada je lada toliko dobar terenac ja kod nas u BL jos nisam vidio da je Lada na Dzipajadama osvojila prvo mjesto.Sve su to bili patroli,defenderi,pajero,toyota itd.
Vozili bo mogi dobar jeep ali nemaju sredstava pa kupe ladu koju mozes naci ovdje kod nas za 1000 eura i to 1999 2000 godiste. Lada niti ima sasiju,niti ima limaruju kavlitentnu,niti ima motor kvalitetan. Ti sa svojim ladom i sa njenih 1.7 motorom neces moci proci kuda ja prodjem sa pajerom i jos cu te zakaciti i povuci pajerom.

SUMO:
Ma naravno, samo napred. U pravu si potpuno. zagi

zhrvoje:
Decki kuda ja prodjem pjeske niti jedan od vas ne moze proci sa terencem  lizi :-* z10!

stipe_zg:
Pre nekoliko godina moji prijatelji nemaju nikakve veze sa lovom odluce da kupe dzip jer idu na skijanje,a i imaju neku kucicu u nekoj zabiti... pa da im se nadje .Odlucili su se za ladu nivu (iako zavidnih materijalnih mogucnosti),jer su im svi moderniji dzipovi delovali sabanski .Prvih nekoliko meseci  bili su odlusevljeni nivom moze svuda da prodje po gradu je vrhunska na ivicnjacima ,super sve u svemu. Naredne godine krenu na Kopaonik u vreme neke mecave naravno bez i najmanje brige jel niva ne moze da stane ni na kojem terenu, kad na nekom od uspona njima je puklo neko crevo i narvno niva je stala.
Bili su do pola zavejani kad je do njih stigao prijatelj sa pajerom i narvno prvo odvezao njih do hotela ,a kasnije i nivu.
Tog proleca lada je prodata ,a zamenio ju je pajero sa kojim su prezadovoljni.

Cuvitar:
Bas me zanima sta ce da naprave kad ima na Pajeru pukne guma?  rol
Kupit T-84?
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju