Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (18/29) > >>

zelenko:
Baki prijatelju, bacaš hard core komentare!
Istina svaki imamo pravo na svoj stav i komentar.
 Možda bi se moglo ovako nešto definirat. Lada Niva je sekundarno najjeftiniji terenac, ali svakako joj je - više pije od Pande, veća rega. od Pande, pretpostavljam i ostali djelovi. Skuplje gume od pande
    + prostranija, jača.

Na prvoj stranici mislim da je dovoljno clipova koji opravdavaju Pandu 4x4 kao iznenađujuče terensko vozilo.
Ni u ludilu se nisam mogao nadati da je sposobna za takve ludorije.

markoherc:
ma kakva panda i lada , ovo je vozilo za lov

File:

--- Citat: Baki - 14. 11. 2009. 13:00:43 ---Prije bih uzeo pandu polovnu nego novu ladu nivu.Svi dobro znamo kakav je kvalitet kod lade sto se tice limarije i mehanike,svaki put kada je istjeras u loviste i kada se vratis vozi je na popravku.
Ja kada idem u lov nemem vremena slikati kuda se pajerom prolazim,ali volio bi da jednom Sumo dodje da mu pokazem kuda pajero prolazi i kakav je terenac. Suvisno je o Ladi pricati jer ja je nikako ne volim to za mene nije auto nego jad.

--- Kraj citata ---

Ja sam kupio prije 4 dana ovoga sa linka sad ga malo sređujem i kad bude sve spremno testirat ćemo pa će mo nabacit slika i kometntara i usporedbi   http://www.njuskalo.hr/auti/mitsubishi-pajero-2.5-td-oglas-715765

nazime:
To File, super ti autić. Želim ti da te dobro služi.  zagi

SUMO:
Baki, potpuno nepotreban komentar i negativan stav zagi. Da je tako kao sto kazes onda bi najbogatiji bili vlasnici servisa za Lade :). Elem, kako bre moja nece da se pokvari posle 3 godine unistavanja i gazenja?!
Ne sumnjam da kratki Pajero sa dobrim gumama moze proci na mnogo mesta, ali gde prodje Lada - ne moze niko osim UAZA. d4

`test` Kame koja je odlicna bio je i jedne kisne noci, slikacu trag gde smo prosli ovih dana, a slika sa trskom je od petka!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju