Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Ma kakva lada!?!

<< < (19/29) > >>

Antezg:
Ti si Sumo izgleda naletio na neku proizvedenu u srijedu-imaš sreće i nek te dobro služi zagi- ja,nažalost, imam sasvim suprotna iskustva koja su sličnija Bakijevim >:(

nazime:
[quote author=SUMO link=topic=4163.msg118812#msg118812 date=1258312717                        Elem, kako bre moja nece da se pokvari posle 3 godine unistavanja i gazenja?!
Ne sumnjam da kratki Pajero sa dobrim gumama moze proci na mnogo mesta, ali gde prodje Lada - ne moze niko osim UAZA. d4

E što si se uhvatio Lade. Moj Cherokee jede lade za doručak, ručak i večeru, a vjerujem da i Pajero to radi.
Ajde ti zakači 8 svinja(ne prasadi), za Ladu pa vuci. Ima da se razleti od muke. Ja sam ih izvukao, a i vidio sam Pajera kratkog sa 3 komada da je izvukao. Jedino mi je žao što nemam bar slikano odakle smo ih izvukli.
Niva je best buy ako želiš auto relativno nov i jeftin. I ako ne žališ bubrege.

Expresica:
Kolega mi ima ovog i sa ovim gumama u blatu  radi cuda !

SUMO:
Momci, zaista je bespredmetno raspravljati.
Nazime, posto je tvoj Ciroki toliko jakog apetita, otvoreno te pozivam na prolece u Srbiju u periodu maj-jul, pa ako tvoj toliko alavi dzip prodje gde i moja Niva imas jednog lepog srndaca. Napominjem da se ne podrazumeva lepo vreme i dobri putevi, vec posle nekog perioda sa toliko cestom prolecnom kisom.
Ostali detalji na pp z10

zelenko:

--- Citat: Expresica - 15. 11. 2009. 21:53:12 ---Kolega mi ima ovog i sa ovim gumama u blatu  radi cuda !

--- Kraj citata ---

Ova slika opravdava tvoje komentare

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju