Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

MERCEDES 300 GD

<< < (3/11) > >>

Neno:
Dopao mi jedan prije nekoliko godina u garažu, mašina i mjenjač su Peugeot ostatak Gelandewagen  d4

Deda M:
 Vikendica -nije za odbaciti  kao ni đip   hao hao hao hao hao hao hao hao -mogli bi doči i vidjeti đipam uživo ako se gazda raspištolji sa kavim   rostilj  i   zagi  -bude se složila ekipa .Ðip je pravi ali neko veli košta .DA KOŠTA -DEČKI MOJI SVE BAŠ SVE KAJ VALJA TO I KOŠTA-UVIJEK-rekli su nekad ljudi kaj vredi košta i koštače uvijek i zauvjek.Pozdrav DEDA M.... z14

Radnic:
Nažalost mečka je pod očevom komandom ( gorim od ljubomore).
Nedavno su mu za njega ponudili 10 000 €..odgovorio im je da ga nebi dao za sve pare svijeta, a ja ga u tome definitivno podržavam! Auto je idealan za snježne uvijete (uvijet što uže gume - to bolje) i nema toga što ga može zaustaviti. Što se tiče vikendice..nalazi se u Kupresu odmah do skijališta , ali ima u njoj još dosta posla - sad smo zatvorili garažu i u toj prostoriji je plan napraviti komin za društvo :)

HS-2000:
Švabo je Švabo, tu se nema šta pričati i još k tome mercedes, ajme majko koje radosti... just
A vikendica je  d4

jatagan:
Ovaj tvoj stroj je fin za viditi ispred vikendice i nista drugo.On je dobar za voziti po asvaltu i nikuda drugo.Molim vas nemojte misliti nedaj boze da sam ljubomoran ,ovo pisem iz razloga jer sam vozio takvoga.Tri litra motor trosi min.15-17 litara dizela,auto tesko preko 2000 kg,5 vrata a to znaci veliki razmak izmedju osovina dalje to znaci u snijegu pogotovo mokrom gura 20 metara
nasjedne i ti onda lopataj ako ces da stignes doma dok se zena nije naljutila.Uz to sve ovi terenci su
tako konstruirani da im je tezisna tocka previse visoko postavljena a to znaci da se u kosom terenu lako prevrnu.Ja mislim da je se otac zajebo sto ga nije utopio za 10000 tisuca.
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju