Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
MERCEDES 300 GD
Radnic:
Ova vikendica sto vidis na slici je navrh brijega...brijeg, neasfaltirani put, uzbrdica, neocisceni snijeg, kupres, mercedes...e sad zbroji 2+2. Ja neznam što si ti vozio (17 litara dizela????? o božee!)al ako si ga zaista vozio onda si jedina osoba koja tvrdi da se ova vozila neopravdano upotrebljavaju u desetke država u vojne svrhe, a i uvjeren sam da ga nebi prodavao nikad! On je zaista rijetkost na nasim cestama a onaj ko ga ima cuva ga ko oci u glavi. Ja iz osobnog iskustva znam u kojim uvjetima se ovo vozilo kretalo, i bas suprotno od tvoje tvrdnje ovo vozilo NIKAKO, dakle NIKAKO nije za ceste, jer je spor i trom! . Neznam za ove "novije modele" kakva ja kvaliteta ali ovaj je 87' godiste radi ko sat a o kvarovima ne treba govorit..on zasigirno moze radit jos 20 godina ako se primjereno održava! Nije da "svak svog konja hvali" imam i neku prefarbanu toyotu 4x4 pickup sto ga je UN vozao a koristi mi za polje, vinograd i maslinike..ni u cem nisam impresioniran za razliku od doticnog.
enigma:
Ja vozio kratkog i dugog Puch-g(to ti je isto) nije me mučila potrošnja jel je od firme ;D
kratki je spretniji za veranje i teren ko i kod svih terenaca!
E sad ja bi rađe dugog jel su večinom reg. na sedam osoba(velka familija i možeš vozit do lovišta svašta puno ) i nije da su samo da stoje pred vikendicom (kolega je to malo extremno napisal sigurno sad ima nekog japanca ;D zagi)po blatu rade čuda sa dobrim gumama i ako znaš sa svim silnim reduktorima i šperama uključiš ih na vrijeme to je kralj blata!
Ovo za međuosovinski razmak stoji a za visoko težište ne ja sam forsirao koje kakva nasipe i u nijednom trenutku nisam imao problema sa bočnim naginjanjem/prevrtanjem zagi
Deda M:
Jatagan ja mislim da ti nemaš veze sa ovakvim STROJEM,i daj reci kad i gdje se taj auto preokrenuo ,ajde daj ne lupetaj.Sory možda grubo zvuči ali je tako,može se svaki prevrnuti ali u nekim off roadu ,extremnim situacijama.Točno je da taj auto malo više troši jel važe cca 2500 kg ali budi siguran da taj auto nije izmišljen u Indokini ili nekoj bezveznoj zemlji ,nego su ga napravili stručnjaci i to pravi.Ovaj 300 gd je malo ljeniji ali zato u završnici ima i snagu i brzinu,start je malo slabiji-ali to je pravi ÐIP a ne gradski šminker,iako bi se ovi noviji mogli upotrebiti za i gdje hočeš-meni osobno ovaj stari je bolji po meni radi ondašnjih materijala-bolji i kvalitetniji materijal.Nema toliko čipova ,kompjutor nema -čista klasika ,a to je za đip najbolje.Ima puno stvari koje ,možda a i sigurno drugi nemaju.Kako je gore rečeno-švabo je švabo i tu priča završava.Eto to je to ako hočeš i možeš do njega -pravi izbor je ON. Pozdrav DEDA M... z14
Macak:
Cujte gospodo, da G Model ili Puch trosi, pa trosi kao sve i jedan terenac te kilaze, ali ne radi se on za djabe od 1979 i u raznim OS cini svoju duznos dan danas. Terenac kojeg koristi najmanje 10 OS na svijetu, nije sigurno neko sranje i ako njihovim uslovima zadovoljava, kamoli nece nama lovcima. Da je skupu, je i to kako, ali je klasa za sebe. Tocka!
Macak:
Da jos pridodam, ja bih ga radje uzeo kao benzinca 230 i ugradio plin.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju