Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
MERCEDES 300 GD
jatagan:
Prvo sta sam procitao u ovoj temi bilo je "nasa iskustva i misljenja o ovom ljepotanu" i sad sam
ja kriv sto moje iskustvo sa ovim autom nije kao vecine vas.Potrosnja mu je min.15 lit.na100km.
Spor je ubij boze.A u mokrom snijegu na Kupresu ma nemam vam sta pricati katastrofa.Kad se vozi of road prvo sta puca su krizici na kardanima itd.Ja to razumijem ima puno ljudi koji padaju na marku i misle ako je bio dobar drugu Titi sto nebi bio dobar meni.Mozda je tako ali ja bi uvijek
radije kupio Toyotu Land Kruiser nego ML u istoj klasi iako je ML min.40% skuplji.
nitroexpress:
--- Citat: jatagan - 11. 03. 2010. 19:25:18 --- Ja to razumijem ima puno ljudi koji padaju na marku i misle ako je bio dobar drugu Titi sto nebi bio dobar meni.Mozda je tako ali ja bi uvijek
radije kupio Toyotu Land Kruiser nego ML u istoj klasi iako je ML min.40% skuplji.
--- Kraj citata ---
Bog vozi Mercedes d1 hao hao hao hao
jatagan:
Evo ovo potvtdjuje moje misljenje da puno ljudi pada na marku a placeno dobiveno malo koga
interesira pa nek vam bude.Pozdrav
Deda M:
Dobro večer svima -evo samo par riječi pa da i to završimo-ja sam iznio ono što sam čuo i nešto vidio i vozio sam malo taj auto-đip.Ma njie to neka startna mašina ali je luda ,kuda se sve penje i koje kosine savladava ,čak da priznam da mi je bila prisutna i nelagoda kada me je vlasnik vozio i kuda me je sve profurao-jel nisam se tako još vozio ,priznajem.Nisam se da velim usrao ,jel nisam baš tako bojažljiv i znam da si čovac neče iči slupati đip radi meneali je bilo grdih nekoliko situacuja kada sam se čvrsto držao i oduševio me -a imao je samo obične zimske gume i to još polovne .Dalje vam neznam jel nemam taj auto ali....,da mogu kupujem ga odma .Velim nije brz ali je živahan za svoju tonažu ,rupe ne osjetiš penje se na rinzol cca 20 cm.onako od šale sa cca 40 km. bez nekih skakanja i lupanja.To je bio 2.5 t.d. ,kratki i oduševio me,samo otraga se osjeti da je kratki.Nadam se da se niko nije uvrijedio radi mog texta ,možda malo oštro aki....,to je đip za sve ,naročito ovi novi-možeš u crkvu ,u ambasadu ,na polje i u lov ,naravno,treba ga pomali čuvati od grebanja jel bi to bio grijeh -zar ne.Pozdrav svima -DEDA M.... z14
boro729:
ovako....
imam dva komada...tj. jedan je moj a drugi od starog....
300d i 300td....nikad ali nikad nisam ostao na terenu s njima....po snijegu,blatu
moj je kratki cabrio i ovo ljeto sam napravio restauraciju (limarija,koza,lakiranje) pa vise nije za lov a ovaj od starog (dugacki) je malo preskup za lov tako da smo osudeni uzeti barem jednu toyotu hilux da imamo dzipa za lov :D
jedno vrijeme smo i stari,buraz i ja imali po jednog(vjerojatno znate da je zenska strana kuce poludjela :) )
i tvrdim iz iskustva da nema boljeg auta za teren....a probao sam stvarno svasta vozit...
potrosnja na 300d je nekih 13l do 17l a ovaj 300td dugacki od 17l do 25l....djelovi su brutalno skupi ali svaki sport kosta...
za teren je puno bolji kratki zbog meduosovinskog razmaka ali ako nas pet lovaca ide nije bas da ima mjesta
usporedivati sa ovim SUV-ovima stvarno nema smisla jer je to kao da usporedujes traktor i osobni auto
ps. ako kome treba imam broj od covjeka iz varazdina koji ima najvise djelova za njih
2jatagan: usporedivati toyotu land cruiser i ML-a je glupost...prva i jedina stvar je da toyota ima sasiju a ML samonosivu karoseriju(kao auto)...jedini od tih gradskih "dzipova" koji ima sasiju je kia sorento (ako mi nevjerujes progooglaj)
Vozio sam svasta i u obitelji smo imali svasta od dzipova (suzuki samurai,mazda b2500,pajero,navara 3 verzije g klase) i svaki od tih auta ima prednosti i mane ali definitivno najbolji kompromis ima G klasa..
oprosti ali ocito bas i nemas iskustva s ovim vozilom tako da nisi bas kompetentan u iznosenju svog misljenja
i jos samo jedno land cruiser 100-ka je oko 100.000 eur kao i cijena nove G klase
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju