Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
MERCEDES 300 GD
File:
[/quote]
imao taj motor i moment mu je slabija tocka....a K-jettronic(sustav ubrizgavanja goriva) i plin u rijetkim slucajevima idu ruku pod ruku
[/quote]
Boro729 mi se znamo ččč ččč Dvorana ovo ono ččč
Deda M:
Sada ste se izgleda raspisali o benzincu kao potrošaču -kakva su još iskustva sa potrošnjom dizelaša na otvorenom i na terenu .Ako imate saznanja napišite-DEDA M.... z14
Neno:
Iz osobnog iskustva Puch G 290 TD je negdi oko 10 litara, 70% otvorene ceste 30% grad, na terenu 20-25 litara može i više zavisi kakav teren i ko je vozač ;D za stari 240 D priajtelj mi kaže da troši ko poplava a ono što sam ja provao ne ide s mjesta.
Neno:
--- Citat: Macak - 11. 03. 2010. 23:11:24 ---
--- Citat: boro729 - 11. 03. 2010. 22:13:10 ---
--- Citat: Macak - 10. 03. 2010. 22:41:15 ---Da jos pridodam, ja bih ga radje uzeo kao benzinca 230 i ugradio plin.
--- Kraj citata ---
imao taj motor i moment mu je slabija tocka....a K-jettronic(sustav ubrizgavanja goriva) i plin u rijetkim slucajevima idu ruku pod ruku
--- Kraj citata ---
Jebiga kolega Boro, ja sam od struke (radio dugo godina u zanatu mehanicar) i mogu ti reci, da onda kod tvojeg nesto nije bilo u redu, posto nikad cuo kod ostalih kolega koji ugradjuju plin da imaju bilo kakvih problema sa K-jettronic i plinom ččč
--- Kraj citata ---
Ma ugradi se plin na K-jetronic ali nije to to, u večini slučajeva kod detonacije strada klapna mjerača zraka jer i ako ugradiš odušni ventil tlak detonacije je pre velik pa bi trebala bar dva do tri ventila što niko ne stavlja, šprice počmu kapati obično nakon godinu dvije na plinu ...
Baki:
--- Citat: File - 11. 03. 2010. 12:33:32 ---
Okretni moment na terenu je bitniji od snage a tu je dizel u prednosti, 270CDI bi bio zakon.
--- Kraj citata ---
Slažem se al nevolim te petake nikako, 320 cdi uvijek ispred
[/quote]
Samo sto ti je 320 cdi, i 270 cdi nemas ih ispod 1999 godine a pogledaj koliko je taj novaca da te glava zaboli. Sigurno je dobar terenac medju boljima sto se tice svega,ima sasiju da je nema niti jedan terenac.To sto trosi trosi svaki terenac i nissan patrol 2.8 td trosi 18 litara. Nisu ga dzaba vojska i policija vozili i dalje ga jos voze.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju