Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Mitsubishi Pajero & Hyundai Galloper
Tome27:
Zanimaju me kratke izvedbe navedenih, kupio bi polovni, 98, 99, 00 godina. Pajero mi je puno lipši ali je zato galloper jeftiniji! Kakva su vaša iskustvač Održavanje, dijelovi i sličnoč
Neno:
Od prošle godine ujak mi je vlasnik Pajera 2,5TD 96 godina, za sada je zadovoljan nikakvih problema.
Hyundai Galoper je gotovo identičan Pajeru, Mitsubishijev motor, ovjes, ima neki razlika samo da vam zagorčaju život.
Radim s auto dijelovima i izbor je pao na Pajera zbog izbora rezervnih dijelova i cijene, iako mi je Toyota bila draža.
S limarijom stvari stoje drugačije koliko vidim u katalogu za Hyundai samo originalni dijelovi.
Mislim da su oba dva solidna stoga kupite onoga kojeg načete u boljem stanju.
P.S. izbjegavati Sport izvedbu koja je račena za istok i u principu ima jako malo dodirnih točaka s običnim Pajerom i osučeni ste na jako skupe Mitsubishijeve originale (pozicija uz far 820Kn č!) a i motori 115 KS s elektronskom kontrolom gasa nisu baš nešto.
Dobru kob.
Tome27:
A Galoper mi paše jedino što je jeftiniji inače mi je pajero strava, ali ga je i puno teže nači da se prodaje. Dali možda znate za nekakve sitnice koje su karakteristične na koje bi trebao pripaziti prilikom kupnječ
shaga:
Stvarno se ne razumijem u mehaniku pa jedna od najvaznijih stvari na koju ja obratim paznju pri kupovini auta su GUME,posebno kod terenaca jer se puno trose gume a poslije davanja para za auto suvisna je investicija kupovina novih guma.........
Tihomir:
Pajero je zakon,kum radi u MUPu i tjera ga po raznim čukama i mali samo ide d4
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju