Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Mitsubishi Pajero & Hyundai Galloper

<< < (2/8) > >>

SPYDER:
Ja imam gallopera 2,5 dsl 98 god. več godinu i pol dana auto je fantastičan samo je malo zeznito što mu nije baš neki prtljažnik. Imam dva psa pa mi je zato malo nezgodan. Ali ostalog što se tiče nema problema. U blatu se dobro pokazao nije neka jurilica ide oko 150-160 potrošnja mu je 10-ak litara. Ako si zainteresiran javi se na pm prodajem ga zato što sam ću si kupiti hovera a imam i starog ara za lov tako da će mi ovaj biti višak.

Štef:
  Imao sam priliku vozit i kratke i duge verzije jednih i drugih. Teoretski isti auti a potpuno drugačiji! U galloperu su korišteni puno lošiji materijali za poluosovine i motor, ovijes je isti. Zato je i takova razlika u cijeni. Ako auto misliš koristiti za lov preporučam obavezno dugačku verziju, neopisiva razlika u udobnosti a što je najvažnije imaš mjesta za opremu, pse, divljač...

Tome27:
Nije li motor isti za obadvač Barem su tako meni rekli, auto bi bio i za lov i za svakodnevnu uporabu. Prtljažnik je obojici malen al što se tiče pasa ionako bi ih vozio u prikolici, a ostalo bi morao nekako zgurati

SPYDER:
Dugački je jedino dobar zbog prtljažnika ali ja ti ga nebi preporučio ako ti treba za lov pošto se puno lošije ponaša u blatu od kratkog. Jedan naš lovac je imao dugačkog i prodao.

Neno:
Ovako, moja iskustva s Pajerom treba pripaziti na:

* Mjenjač (sinhron izmeču prve i druge brzine) na hladno zapinje
* Kod motora s EGR ventilom (97-) pripaziti dali motor dimi crno
* Prijenosnik volana (poluga na desnoj strani na koju se veže spona) da li ima lufta (novi 1000 Kn)
* Vodilice kočionih klješta (popucaju gumene zaštite, uhvati korozija i kočnica trese)

To su osnovne mane modela V24 1991-2000 godina.

Dilema kratjki ili dugi, dugi udobniji+prostraniji kratki veči klirens+okretniji na terenu.
pa kome šta treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju