Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Mitsubishi Pajero & Hyundai Galloper

<< < (7/8) > >>

magwin:
Netko mu je nalio loše ulje i ima par milijunčića km.,pa ima pokvaren želudac i malo povraća happi
dg:potrošenitis karikis, klipis i cilindris
    vođilitis i ventilitis

Th:novi motoritis ili kpl.generis

dr.sc.torax inbus

Harry P.:

--- Citat: magwin - 07. 10. 2008. 01:05:17 ---                                                                       
                                                dr.sc.torax inbus

--- Kraj citata ---
happi rol happi rol

STARI AVDZIJA:
Vozim pajero kratki i zadovoljan sam,turbo dizel,zadnje sjedište se može zarolat i proširim prostor,čak ubacim i transportni ring za pse kad je veći snijeg jer je nezgodno sprikolicom,ali kad odeš u kafanu poslije lova i vratiš se sve zaledilo ali unutra(stakla)pa ja onda malo otvorim prozor ga kerovi ne napušu i ne zamrzne(to nije do pajera u svakom je autu)ali je bar kerovima bolje nego u ledenoj prikolici kad se umore u lovu.(spojih iz dvije teme)nabaciču fotke kako sve funkcionira.

naletih tek naovu(a ne moše bez baraka)ako šta bude trebalo za savjet vidim ima stručnjaka pa kontam da će pomoći. z10

SEJFO:
 Ćao!!
Bolji pas od đžipa!!!! ;D ;D

Harry P.:
Redžo. Ne slušaj ti ovog mahalaša, što radi pizd.... po Forumu pa ga pošalju u kut k'o kakvog balonjicu.  dlovac  pljus  uf

Pa dobro, đe si đejms, drago mi je da si se vratio...ali  teaa pamet u glavu. Prije nego što misliš napisati nekakav biser  teaa i prije nego što ga pošalješ dobro razmisli.

admin sorry  zbog offtopic

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju