Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
mjenjac nive
pepi2:
Druk lezaj cuje se dok prtisnes kvacilo , kolega bojinac cuje kad je kvacilo otpusteno.Nekad davno i ja sam vozio Ladu Rivu,u mjenjac i diferencijal tocio sam SAE 90 .Ali da zuji -zuji.Ne tociti vise od dopustenog.
Jedan:
--- Citat: bojinac - 25. 01. 2011. 14:45:55 ---kolega .jedan .i ja se vozim po dosta extremnom terenu juzna strana velebita zadnji lov -14 sa orkanskom burom i po metar nanosi sniga stvarno sto lada prodje je nemoguce nekad zapne odnosno se popne na smet i ostane vitlo bi dalo dusu.razumin sto znaci leci pod nj u snig najradje bi onda sibice i grijati se na njoj.kolege neno i antezg spominju nekakav aditiv moram probati i to prije izmjene mjenjaca,dosta je stara pa me unistise majstori razmisljam o nekoj novijoj ili mozda o defenderu ali su pre papreni.lip pozdrav vam pic pic pic pic zagi zivili
--- Kraj citata ---
Moja ulazi u tridesetu godinu i još uvijek služi kao nova. Istina je da nema kilometražu ali ima izuzetno teškog blatnog i zaleđenog terena i tereta za dva života. Toliko o starosti "Nive" u rukama dobrog gospodara! zagi
bojinac:
kolega ,jedan, znas onu u rukama nekog vuka svaka puska ubojita izgleda vridi i za ladu . pepi probat cu hipenol 90 .danas sam trazio aditiv ali nisam mogao naci.
Harry P.:
Kolega Bojinac, nemoj ništa vjerovati Jedinici. On ti svoju Ladu hvali zato što ju namjerava prodati pa ju mora nekome uvaliti.
Meni rekao u povjerenju da će ju voziti još jedno 30-ak godina i onda frknuti. fre fre
valdop:
--- Citat: Harry P. - 27. 01. 2011. 20:39:12 ---Kolega Bojinac, nemoj ništa vjerovati Jedinici. On ti svoju Ladu hvali zato što ju namjerava prodati pa ju mora nekome uvaliti.
Meni rekao u povjerenju da će ju voziti još jedno 30-ak godina i onda frknuti. fre fre
--- Kraj citata ---
kada si slobodan da te častim . . .
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju