Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

mobilna vitla

<< < (3/5) > >>

BROWNING 525:

--- Citat: PinzHunter - 05. 03. 2008. 12:07:48 ---
--- Citat: BROWNING 525 - 04. 03. 2008. 23:24:52 ---dragi lovci dali netko ima iskustva sa mobilnim vitlom? dali netko zna gdje se mogu nabaviti u hrvatskoj (radi se o vitlu koje nije fiksirano na vozilo nego ga se po potrebi namotira)

--- Kraj citata ---

reci mi za koju namjenu trazis mobilno vitlo? koje vozilo imas? i naravno koliko zelis novaca dati za to.

pozdrav

PinzHunter

--- Kraj citata ---
imam mazdu trubute želim ga koristiti za sve za što se inače koristi vitlo pa i za izvlačenje divljači, cjijena da je pomogučnosti razumna d6

BROWNING 525:

--- Citat: SPYDER - 05. 03. 2008. 13:22:32 ---Ovo u metrou nosi nekih 1000 kg sad sam ga gledao u metrou ali izgleda ful jeftino

--- Kraj citata ---
u kojem metrou jankomir ili sesvete d4

SPYDER:
U Osijeku

PinzHunter:

[/quote]
imam mazdu trubute želim ga koristiti za sve za što se inače koristi vitlo pa i za izvlačenje divljači, cjena da je pomogučnosti razumna d6
[/quote]

pitao sam za namjenu jer mobilna vitla imaju jedan od problema koji je debljina sajle.Naime oni nemogu imati deblje sajle jer bi bili preteski, a i elektromotori nisu za deblje sajle konstruirani.
Sa tankom sajlom se nemoze razviti veca snaga. To sto na njima pise 2000 kg vrijedi samo za terete koji se daju kotrljati(auta,prikolice itd..).Vuci sa tim vitlom se moze ali vijek trajanja je jako kratak.
za manje terete su ok, ali mora se dati vise novaca ako hoces nesto bolje, pa opet razmisli dali se to isplati.

SPYDER:
i na ovom u metrou piše 2700 kg za vuću a 900 za podizanje znaći za izvlačenje je 900 cijena mu je 500 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju