Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

mobilna vitla

<< < (4/5) > >>

BROWNING 525:
ja danas kupio mobilno vitlo u metrou platio sam ga 487,88Kn mislim da će zadovoljiti moje potrebe kad ga budem isprobao javim vam rezultate

SPYDER:
Ja se nadam da će zadovoljit, samo nemoj izvlačit aute s njim

shaga:

--- Citat: BROWNING 525 - 06. 03. 2008. 16:57:44 ---ja danas kupio mobilno vitlo u metrou platio sam ga 487,88Kn mislim da će zadovoljiti moje potrebe kad ga budem isprobao javim vam rezultate

--- Kraj citata ---
Ajde stavi neku sliku da vidim kako to izgleda..........stvarno nije ni skupo ako je funkcionalno

BROWNING 525:
Ajde stavi neku sliku da vidim kako to izgleda..........stvarno nije ni skupo ako je funkcionalno

radavac:
Pozdrav kolegama sto se tice ovog vitla imam ga i sam i mogu reci da je odlicno za te novce ja sam ga kupio u njemackoj za 60 €.Mozda mala mana koju ima je i duzina sajle mislim da je 9m.Ja sam se zaglavio sa nisanom Teranom u kanalu nisam imao drvo u blizini ni ispred ni iza Dzipa pa sam ga morao da vozim na stranu sa ovim Vitlom i izvukao sam ga a vozenje poprijeko je znamo puno teze tako da za normalne uvjete je dobra stvar.Ima i sigurnosni prekidac  nemoze se pregrijati sam se iskljuci kad se pregrije. d4

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju