Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Možda optimalno za Hrvatskog lovca ?
Zoran:
moj kolega uzeo jeep-a Patriot, i kakav je u amerika ovdje je pola stavri zabranjeno!
i sad on neke seme tamo ganja da neke stvari natakne na njega koje tamo imaju u amerika!
ali to vise nije onda za lov... vec nak da se pokazuje i bla bla blaaaapa zato pitam!
ali sto vise sa toga skinu za nase trziste tebi je to jos bolje! :laugh:
Štef:
--- Citat: Kaligula - 24. 08. 2008. 23:44:59 ---Kad auto stigne u Hrvatsku,mora proći homologaciju.
Da bi dobio homologaciju mora zadovoljiti sve naše birokratske klopke koje služe otimanju para građanima.
Znaći,auto ne ide u prodaju dok se sve ne prilagodi našim normativima.
To košta,naravno,ali svi ti troškovi idu na teret prodavaća,i kad kupac dobije auto,sa njim dobije i sve propisane papire uredno riješene.
Po Hrvatskom Zavodu za Statistiku,prosječni Hrvati su 86 kg teški.
Doduše,ja sam malo van tog prosjeka ali što se tiće prosjeka ...
Ili ovako,za 4 putnika koja idu na put ili u lov,mjesta je dovoljno.
I otraga u ladici,ima mjesta i za par pajceka,naravno.
--- Kraj citata ---
Nije da zajebavam ali navodno se u te stvari malo razumijem. Homologaciju za aute izdaje CVH nakon pregleda stručnog djelatnika na stanici za tehnički pregled. Nakon toga se auto tek carini a kod uvoza pravne osobe obično dobe rok za carinjenje 1 dan, rijetko kada više. Homologaciju opet u krajnosti plaća kupac i nejde na trošak firme koja je uvezla auto kak si rekao. Želio bih vidjet jednog u živo, baš me interesira kak to izgleda.
medo:
Taj drugi ide meni jel' tako d4
dean:
Najčepće su kod homolagacije problem svjetla i pojasevi. ALi je auto svakako d4 i tko može doći do njega z10
Zoran:
a za HR. lovca sigurno to vozilo nije!
samo uzmi da istice odluka koju je donio sabor o cjeni plina! kad istekne a koliko mi je poznato da je to u skorom vremenu, da ce plin biti mozda za 1kunu manji od benzina! pa onda ti se neisplati ubacivati plin itd...
a za HR. lovca je naj idealnije vozilo koje trosi manje od upaljaca! :laugh:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju