Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Možda optimalno za Hrvatskog lovca ?
medo:
--- Citat: Zoran - 25. 08. 2008. 09:08:48 ---a za HR. lovca sigurno to vozilo nije!
samo uzmi da istice odluka koju je donio sabor o cjeni plina! kad istekne a koliko mi je poznato da je to u skorom vremenu, da ce plin biti mozda za 1kunu manji od benzina! pa onda ti se neisplati ubacivati plin itd...
a za HR. lovca je naj idealnije vozilo koje trosi manje od upaljaca! :laugh:
--- Kraj citata ---
Ima tu nesto ;)
Da auto trosi ko upaljac bio bi taman za nas "razvijeni" standard ;D
INA najavljuje poskupljenje i procijena je da ce poskupiti 15-35% sto je jos nekako podnosljivo.Bitno je da RH izvozi Italiji nas plin po 5x nizoj cijeni ,a uvozi ruski koji je puno skuplji. :tommy:
Kokot:
Ne znam da li je šta mjenjano u zakonu, ali prije par godina sam pročitao da se pik up-ovi smatraju gospodarskim vozilima tako da ih mogu kupiti samo pravne osobe (moras imati registriranu firmu, obrt i sl.).
Treba projeriti, ako je još uvjiek tako za fizičke osobe nema kupovine.
Inače mislim da je auto (F-150) ludnica.
Štef:
Zakon je promjenjen isto kao i za dostavne aute tipa Berlingo, Kangoo...
dean:
Kao dostavno vozila ti je rega skuplja. Jer više trošiš asfalt zbog osovinskih pritisaka a i sve drugo više onečišćuje okoliš.
medicus:
Ne bi vjerovali,ali vidio sam jednog danas kad sam išao na posao,ima američke tablice,plave je boje i kretao se od Buzina prema VG-vjerovatno prema američkoj ambasadi,dojam je da je pre nizak za teren no to se vjerovatno da rješiti,inače super izgleda u živo.
Što se tiče cijene plina,postoji nekakav sporazum u Europi kojim cijena plina ne smije preći 50% cijene nafte,e sad koji je sporazum,kako se zove,gdje to piše ne znam-hehe,ovo je prava polu informacija ali kad nisam zapamtio detalje >:(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju