Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Možda optimalno za Hrvatskog lovca ?
Zoran:
ma jebe se meni, ako mozes uzeti jos prikolicu pa je zakaci!
ja govorim stanje kakvo je! evo bas sam bio u ponedeljk i utorak u lovu, a i u subotu, a i sad cu opet u subotu i nedelju!
pa vidim svojim ocima o cemu pricam!
a te terence sta si nabrojo!
nisam nikad vidio da imaju grami blata na sebi!
ili da ih neko voza po lovistu!
take sam vidio samo iza nove bolnice kako se vozikaju po nasipu i tamo divljaju!
i onda stanu i pregledavaju da nije dobio slucajno ogrebotinu! :laugh:
ali ako ces ti to vozilo zaista upotrebljavati za lov!
i neces mariti dali ima ogrebotinu ili ne e" onda tebei svaka cas! d4
Nosler:
Kaligula...nije sve ni crno ni bijelo! Ima tu neka sredina!!
Neka svi razmisle koliko cesto im treba takvo terensko vozilo(osim za kurcenje,onda je to stalno),kakav im je teren,sta love,koliko se moraju voziti do loviste i sve druge uslove, prije nego sto se odluce da uzmu nesto tako.
Lazar:
zato ja konja zajasim, a imam jos i dva magarca ,jedu lamu i jednu kamilu za transport divljaci
SSG:
--- Citat: Zoran - 28. 08. 2008. 23:45:14 ---ma jebe se meni, ako mozes uzeti jos prikolicu pa je zakaci!
ja govorim stanje kakvo je! evo bas sam bio u ponedeljk i utorak u lovu, a i u subotu, a i sad cu opet u subotu i nedelju!
pa vidim svojim ocima o cemu pricam!
a te terence sta si nabrojo!
nisam nikad vidio da imaju grami blata na sebi!
ili da ih neko voza po lovistu!
take sam vidio samo iza nove bolnice kako se vozikaju po nasipu i tamo divljaju!
i onda stanu i pregledavaju da nije dobio slucajno ogrebotinu! :laugh:
ali ako ces ti to vozilo zaista upotrebljavati za lov!
i neces mariti dali ima ogrebotinu ili ne e" onda tebei svaka cas! d4
--- Kraj citata ---
Zoki,ne slažem se.Mi smo na Velebit išli sa hiluxom,NOVIM,i jebalo se gazdi za ogrebotine.Još je bilo Toyota Land Curuser-a i Nissan Patrol-a i to nekoliko i svi su išli gore i niko se nije bunio i nije se okreto i neznam što sve ne.Moš mislit kaj je velebit(JUŽNI) sa svim onim stijenama i tak to.....
SPYDER:
ja ću si definitivno uzeti ovog forda ako se uspijemo dogovoriti mislio sam uzeti ssangyong action sports, ali ovo mi je prihvatljivije samo ako se servis uspije riješit, sad neznam zašto ste protiv novih terenaca ja recimo kad idem na doček idem sa hyundaiem parkiram ga uz šumu i laganini pješke kad je organiziran lov nivu i s njom po šumi izvlačim divljač van (nekad nastrada i galloper), a stari opet s hyundaiem poveze pse jer su i jedno i drugo mali da nas 2 lovca, puške i 2-3 psa, papiri za lov, prsluci,... stanu u njih gdje god idem u goste idem s hyundaiem (on mi služi i kao osobno vozilo) i s njim mogu kad je kiša i do lovačke kuće i do vikendice pošto su kaldrme i zna biti rupa, isto tako ću sad uzeti pick-up i spojiti ugodno s korisnim, isto sam sam svaki 2 dan u lovu kao i neki ovdije tako da nevidim svrhu u ovim filozofijama šta je šire i šta je duže, ko voli ne izvoli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju