Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Možda optimalno za Hrvatskog lovca ?
Zoran:
bas tako ja si isto uzimam HILUXA u skoro vrjeme!
nema veze sto ja sad tu :pferd: o tome sta je duzi ili siri itd..
ja samo prdekam da ovaj nije za (kako je naslov teme) Možda optimalno za Hrvatskog lovca
pa i nije!
e sad to je druga stvar ko sta vozi ili sta ce voziti i kako bi se vozio i sta ja vise znam!
znam da ovo cudo nije! pa nije bas ni hilux po nekim mojim kriterijima!
ali pricam o tome tj. ovoj temi!
d4
SSG:
Ovaj terenac je po meni apsolutno ok za nas hrvatske lovce.Ja bi ga uzeo,jel osim što zadovoljava moje potrebe i lijep mi je taj američki oblik :D
Zoran:
--- Citat: SSG - 29. 08. 2008. 09:59:07 ---Ovaj terenac je po meni apsolutno ok za nas hrvatske lovce.Ja bi ga uzeo,jel osim što zadovoljava moje potrebe i lijep mi je taj američki oblik :D
--- Kraj citata ---
ti bi si uzeo jos 5 puski za streljanu! i opet bi ja bio bolji od tebe sa svojom iž! z11
SPYDER:
Teško je reći šta je optimalmno jel tu najviše igraju financije, i ja bi recimo volio kupiti hiluxa a jedva mogu zatvoriti 150000 kn za ssangyonga, sad dali mi je optimalniji taj ford benzin od 4xxxx kubika benzinjara ili ssang yong od 2000 kubika dizel i tu se da raspravljati opet je stvar financija sad čitam da će plin ići debelo gore ako bude tako onda mi je jefinitivno bolji ssang yong, a za šikaru i probinjanje kroz blato najoptimalnija mi je niva pošto si defendera nemogu priuštit
SSG:
--- Citat: Zoran - 29. 08. 2008. 10:22:03 ---
--- Citat: SSG - 29. 08. 2008. 09:59:07 ---Ovaj terenac je po meni apsolutno ok za nas hrvatske lovce.Ja bi ga uzeo,jel osim što zadovoljava moje potrebe i lijep mi je taj američki oblik :D
--- Kraj citata ---
ti bi si uzeo jos 5 puski za streljanu! i opet bi ja bio bolji od tebe sa svojom iž! z11
--- Kraj citata ---
TI,Bolji od mene ;D ;D ;D Nema šanse,možemo u janje :bunny: :bunny:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju