Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Nissan Pathfinder
tur338:
--- Citat: Lazar - 13. 12. 2012. 21:09:43 ---nisam siguran al jedini meni poznat terenac koni moze da se vozi i sa tempom 200 u krivini i da ima pogon 50 naprijed i 50 % nazad je mercedes g model jer ima sinhronizovan srednji diferencija
[/quote
hao hao koji to G ide 200 mozda G 55 amg ijos u zavoj
zagi
--- Kraj citata ---
evaeva:
I sam imam terenca sa stalnim pogonom na sve kotače i kada uključim elektronsku blokadu diferencijala slobodno se mogu voziti po asfaltu koliko auto ide. Ali napominjem da auto nema 100% tnu blokadu diferencijala. Lada Niva sa uključenom blokadom diferencijala može se voziti po asfaltu u svim smjerovima, koristio sam je dvije godine pa govorim iz iskustva.
hundric:
200 km/h z2 z2 z2 sauf
hundric:
Lazar:
--- Citat: bat - 14. 12. 2012. 12:07:02 ---Koliko ja vas razumin vi tvrdite da se Nissan sa pogonom 4×4 nemoze vozit na asvaltu vecom brzinom.Pa za koji ce mu k....ac onda sva cetri.Jedino u off roadu.To mi i bas nije nesto napeto...
A sta je sa Pajerom i Land Cruzerom ?
--- Kraj citata ---
ne samo vecom brzinom nego nikako na cvrstoj podlozi, navara, hilux, ranger i co se nesmiju vozit sa pogonom na sva cetri tocka a vjerujem i dosta ostalih modela , mitsubishi l200 naprimjer smije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju