Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
Deda M:
HVALA na odgovorima,-trebao sam nešto više o ta dva automobila-đipa ,jel sam čuo i za jednog i za drugog da su pouzdani -ali me još uvijek muči -dali kupiti dobar starij puh ili noviju tojotu Što vi svi zajedno mislite što je bolje ako se neide u neke ekstremne situacije -što izabrati i dali kombinaciju benzin-plin ili pak dizel Hvala unapred
Štef:
--- Citat: jura23 - 30. 12. 2009. 13:19:56 ---
--- Citat: boro - 30. 12. 2009. 10:27:43 ---Moj hilux ima motor 3.0 -170ks i prava je zvjer.Ogromni okretni motor ,ugrađuju ga u land cruiser što znači da je i pouzdan,naručio sam mu čip a proizvođać garantira da diže na 218ks i ne šteti motoru jer je napravljen da ne iskorištava maksimum motora.Servis kaže da je u redu.Nisam siguran ali toyota ga prodaje za 6.000 kn. U njemačkoj je 129,00 eur.Motor radi uglađeno i dosta je tih. Evo adrese za pogledat
www.chiprece.de
--- Kraj citata ---
land cruiserova 3.0 mašina je jako kvalitetna, a prije par godina su je počeli ugrađivati u hiluxa zato što je jako pouzdana...
zagi
--- Kraj citata ---
Počeli su je ugrađivat u Hiluxa zato jer su morali odgovorit na Navarinih 170 KS. teaa
Deda M:
SVE mi je to poznato Štef ,ali ipak mi je malo previše bacati novce za NOVE aute kao tojota ili navara Rađe ču nešto polovno i pouzdano-teže je nači ,ali se može.Ipak je recesija-kriza .Sada če vjerojatno poskupiti i plin i za aute i sada budi pametan.Zato sam i pitao sve vas zajedno kaj napraviti-benzin-plin ,ili dizel -tojota dizel ili pak M-puch benzin-plin .Tu je dvojba i zato molim savjet i pomoč Pozdrav .
nazime:
--- Citat: Deda M - 30. 12. 2009. 21:06:47 ---HVALA na odgovorima,-trebao sam nešto više o ta dva automobila-đipa ,jel sam čuo i za jednog i za drugog da su pouzdani -ali me još uvijek muči -dali kupiti dobar starij puh ili noviju tojotu Što vi svi zajedno mislite što je bolje ako se neide u neke ekstremne situacije -što izabrati i dali kombinaciju benzin-plin ili pak dizel Hvala unapred
--- Kraj citata ---
Jel ti treba radni ili paradni? Nije bitno samo da može po terenu, već kad vas 4-5 mokrih i blatnih treba sjesti u auto, oće li te zabolit srce od muke ili k...c jer ti je nebitno? Ili kad ga treba malo provozati , a uzak put i grane ga stružu?
nazime:
--- Citat: nazime - 30. 12. 2009. 21:49:41 ---
--- Citat: Deda M - 30. 12. 2009. 21:06:47 ---HVALA na odgovorima,-trebao sam nešto više o ta dva automobila-đipa ,jel sam čuo i za jednog i za drugog da su pouzdani -ali me još uvijek muči -dali kupiti dobar starij puh ili noviju tojotu Što vi svi zajedno mislite što je bolje ako se neide u neke ekstremne situacije -što izabrati i dali kombinaciju benzin-plin ili pak dizel Hvala unapred
--- Kraj citata ---
Jel ti treba radni ili paradni? Nije bitno samo da može po terenu, već kad vas 4-5 mokrih i blatnih treba sjesti u auto, oće li te zabolit srce od muke ili k...c jer ti je nebitno? Ili kad ga treba malo provozati , a uzak put i grane ga stružu?
Zaboravih, trenutno vozim benzinca sa plinom, ali bih rađe da je diesel. Ostane ti više mjesta u dieselu, a goriva se da naći jeftinije, a neki toče i ložu koliko čujem.
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju