Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

novi hilux

<< < (20/25) > >>

Deda M:
Potdrav svima-vidim da imam imenjaka na forumu,pa bi nešto upitao,ako mi se može dati odgovor bilo bi mi drago.Vidim da deda piše da ima toyotu ,pa me zanima ako netko zna iz vlastitog iskustva ta toyotu landcruiser ,dizel,-kakvi su dizel motori 3.0 Znam jednu toyotu benzinac ima cca 410 tkm.i još je u super stanju-ima čovac plin i sve je o.k.UJEDNO me zanima dali je netko od vas imao mercedesa G ili puha NE zanima me odgovor iz literature ,več vlastito iskustvo-ako ga netko ima U ranijim postovima nisam našao skoro ništa zato pitam i starije kako taj auto radi na teškim terenima Opčenito sve znam ,pa me zanima ako je netko imao dami kaže nešto više po pitanju mercedesa G ali i tojote land cruiser HVALA unaprijed i svima pozdrav  z14

boro:
Moj hilux ima motor 3.0 -170ks i prava je zvjer.Ogromni okretni motor ,ugrađuju ga u land cruiser što znači da je i pouzdan,naručio sam mu čip a proizvođać garantira da diže na 218ks i ne šteti motoru jer je napravljen da ne iskorištava maksimum motora.Servis kaže da je u redu.Nisam siguran ali toyota ga prodaje za 6.000 kn. U njemačkoj je 129,00 eur.Motor radi uglađeno i dosta je tih. Evo adrese za pogledat
www.chiprece.de

boro:
ops krivo   www.recechip.de  sor  uf

Deda:
Pozdrav Deda M, te svim ostalima.
Nažalost Hilux nije moje vlasništvo već ga dužim.
Ima motor 2,4 čini mi se da 136 KS, troši 8,9l/100km mješane vožnje (asfalt, teren), bez tereta.
Što se tiče ostlih terenaca puno sam vozio Mazdu B2500 2006-o godište, puno slabija na terenu od Hiluxa samo zbog občnog turbo motora koji je strahovito lijen i baš kad vam treba on se uguši.
Ivozio sam Ladu Nivu 2003 godište, dosta sitnih kvarova, malo mjesta, ali na terenu vrlo sposobna.

jura23:

--- Citat: boro - 30. 12. 2009. 10:27:43 ---Moj hilux ima motor 3.0 -170ks i prava je zvjer.Ogromni okretni motor ,ugrađuju ga u land cruiser što znači da je i pouzdan,naručio sam mu čip a proizvođać garantira da diže na 218ks i ne šteti motoru jer je napravljen da ne iskorištava maksimum motora.Servis kaže da je u redu.Nisam siguran ali toyota ga prodaje za 6.000 kn. U njemačkoj je 129,00 eur.Motor radi uglađeno i dosta je tih. Evo adrese za pogledat
www.chiprece.de

--- Kraj citata ---

land cruiserova 3.0 mašina je jako kvalitetna, a prije par godina su je počeli ugrađivati u hiluxa zato što je jako pouzdana...
 zagi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju