Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
frenk:
Ja sam vozio sve pick-upove v svim uvjetima.
Toyota Hilux je odličan pick up al treba je znati zašto češ ga imati.
Nosivost mu je veoma mala (po papirima) inače lakše vozi teži tovor nego konkurenca.
Pick upovima uvjek zadnji dio nabija a kot Hiluxa to skoro ne osjetiš.
Na losovem testu je zbog visine pao na ispitu.
Sada ima manje kotače i sve je OK.
Nissan je jedini koji ima opciju 100% blokada diferenciala.
Nissan je jedini koji ima avtomatsku klimu. (Najnovija Toyota več ima)
Toyota ima armaturu iz jeftinog materiala.
Toyota ima izmežu svih pick-upova (EU) najbolja sedišta pozadi.
Ja sanjam Toyotu al ne Hilux več TUNDRU
kalnik:
Posjedovao sam Hilux 2.5 D-4D i opet ću. Izvrstan automobil , sa povremeno nestašnim stražnjim krajem. Ostalo bez zamjerke. Za preporučiti.
Drash:
Šta kažete na novog Mitsubishija L200 ? Malo mi je ružnjikava ali ima najmanji radijus okreta i možda je malo više prilagođen za "gradske" lovce.
Neno:
Dobar!
Možda jedna zamjerka, kod automatika kočnice kao da nemaju dovoljno force, nekakav čudan osječaj kad vozite malo brže i morate stat na semaforu.
frenk:
--- Citat: Drash - 16. 09. 2009. 09:04:07 ---Šta kažete na novog Mitsubishija L200 ? Malo mi je ružnjikava ali ima najmanji radijus okreta i možda je malo više prilagođen za "gradske" lovce.
--- Kraj citata ---
Novi Mitsubishi napravio je veliku sramotu starom dobrom L200. Tako su ga zajebali, da se več sprema novi.
Napravili su ga za grad i zato mu fali sve ono, što je stari imao. Motor je glasniji od stare Mazde i kason mu je krači od ostalih pick-upova. Radius okreta mu je manji jer nema takav razmer blokada diferenciala kao njegova konkurenca. Meni je ružan a nekim je svetski. Pick-upa sa duplom kabinom skratili su na 5m a produžena kabina sa dužim kesonom ostala je normalna kao kod starog L200 (cca 515 cm).
U njemačkoj zbog kračog kasona nemožejo odvojiti PDV a u hrvatskoj mislim, da se dupla kabina uopšte nemože osloboditi PDV-ja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju