Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

novi hilux

<< < (5/25) > >>

Štef:

--- Citat: frenk - 04. 10. 2009. 10:52:53 ---
U njemačkoj zbog kračog kasona nemožejo odvojiti PDV a u hrvatskoj mislim, da se dupla kabina uopšte nemože osloboditi PDV-ja.

--- Kraj citata ---

U HR na pick-upove ne plaća se trošarina, a PDV platiš pa odbijaš preko izlaznih računa.

boro:
Cijelo ljeto sam bio razbijao glavu koje vozilo da kupim kad su sva dobra,danas više ne postoje loša vozila.Odabir je bio Toyota Hilux 3.0 AT. Mislim da i nisam pogrešio samo imam neke probleme vezane za mjenjač,prilikom ubacivanja u spore ručica ide jako teško nekad i blokira pa moram ugasit vozilo i onda je u redu,kvar sam prijavio u garanciji i dobio sam odgovor da je to u redu i da tako mora biti.Ako ima vlasnika ovakvog vozila neka mi prenese svoja iskustva.A upravo i danas je bila reklamacija na gumu oko vrata jer pri večim brzinama stvara veliku buku čak nepodnošljivu,i tako kvarovi dolaze, a što kad popusti garancija

silvertip:
prika nemam pikupove ali to nebi trebalo biti normalno da se ručica zaglavi
ili da moraš gasit motor po meni je to najlakši odgovor servisera.
i ja sam imo takve odgovore dok nisam reko da ću mu se zabit u izlog sa
đipom i da ću gledat kad on naiđe pa da bude u svim novinama
onda nije problem zamjenit križ na glavi volana
samo budi uporan i traži da probaš drugi auto ili nekog
kad dođe na servis

Štef:
 To nije u redu i tako ne bi smjelo biti. Kak ti je rekao Silvertip, otpeljaj ti lijepo njima auto i ostavi pa nek se dečki zabavljaju dok ne poprave.  pic

Harry P.:
"To je normalno"  hao hao A dobar burek su ti prodali  hao hao

Kao što su ti dečki rekli odi ti do njih i popni im se na vrh glave dok ti to ne riješe

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju