Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

novi hilux

<< < (9/25) > >>

Antezg:
Jel u brošurama piše-nemojte iz pete ubacivati u prvu brzinu ili jel u prospektima za pušku piše nemojte strugati cijev šmirglom ::) ::)
Piše vožnja po skliskoj(trava,blato itd.),mokroj-tu se nebi složio jer dobre gume drže po mokrome skoro kao po suhome i 4x4 nije potreban.
Ako netko ne vjeruje da se reduktor može shebati vožnjom 4x4 na suhom asfaltu neka na svoju odgovornost proba slijedeći test- prazno parkiralište,upaljen 4x4 part time(blokiran središnji diferencijal ako postoji) , volan do kraja na jednu stranu,prva i gas  happi happi

Ajmo sad ozbiljno-jel svaki put kad ukopčaš npr 4hi(na travi primjerice) imaš problema ili samo ponekad?

Harry P.:
Antezg, ako je tako lako sj...ti Hiluxa onda ti ja  pesi takav auto. ja svog Samuraia nekad vozim sa sva 4, a nekada i isključim...

shandi:
A ne štedi ga, vjeruj mi d4 pic

nazime:
Što Antezg kaže, zaboravi 4x4 na mokrom. Vozi ga u 4x4 samo na površinama na kojima kotači mogu proklizati. U slučaju da kotač ne može proklizati, nešto mora puknuti.
Što se tiče tvog auta, moje je mišljenje da auto ima neku tvorničku grešku koju u servisu ne žele priznati (pri tome ne mislim da sve Hiluxice iz te serije imaju grešku, već da si ti malo baksuz i baš je tebe dopala sa greškom). Jebiga, koliko auta prođe po traci, nekad se mora zalomiti i neka greška.

Antezg:
Nema tu neke velike mudrolije-samo zdrav razum-nešto se mora slomiti da j..e rak raka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju