Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

novi hilux

<< < (11/25) > >>

nazime:

--- Citat: Harry P. - 15. 12. 2009. 00:52:18 ---
--- Citat: nazime - 15. 12. 2009. 00:40:52 ---Zato ja sa svojim ćirom mogu sa 4x4 (ne može svaki ćiro) i po asfaltu.

--- Kraj citata ---

Da! Pitanje je dali kod tebe uopće blokiraju sva 4. Možda ti samo lampica svijetli k'o fol da je uključeno, a ono vuče samo jedan jedini kotač i to onaj što mu je ćelava guma.  fre

sor moram te malo ...

zagi

--- Kraj citata ---

Ne  pesi
Jedan dan na piće da ti i demonstriram.

Harry P.:

--- Citat: nazime - 15. 12. 2009. 01:00:37 ---Jedan dan na piće da ti i demonstriram.

--- Kraj citata ---

Eee, tu sam te čekao.  ref ref

Antezg:

--- Citat: Cuvitar - 15. 12. 2009. 00:40:21 ---Ante a sta je sa terencima koji imaju stalni 4x4 pogon koji se neda iskljucit. Nisam siguran, ali mi se cini da Niva ima stalan pogon na sva 4. Skuzaj ako san falija ili nesto pobrka. zagi

--- Kraj citata ---
Oni imaju središnji diferencijal pa nema problema na asfaltu- tu spadaju niva,defender,noviji land cruiseri

sile:

--- Citat: Antezg - 15. 12. 2009. 06:13:31 ---
--- Citat: Cuvitar - 15. 12. 2009. 00:40:21 ---Ante a sta je sa terencima koji imaju stalni 4x4 pogon koji se neda iskljucit. Nisam siguran, ali mi se cini da Niva ima stalan pogon na sva 4. Skuzaj ako san falija ili nesto pobrka. zagi

--- Kraj citata ---
Oni imaju središnji diferencijal pa nema problema na asfaltu- tu spadaju niva,defender,noviji land cruiseri

--- Kraj citata ---
prika jel se to meni čini ili nešto nisam dobro skužio... smijem li ja mitsubishi pajera ili nisana patrola voziti u 4H varijanti pogona na normalnim i suhim cestama i u svakodnevnim situacijama ?

silvertip:
ma samo vozi problem može biti ako se skreće pod blokadama
a i to nije nešto ja skrećem i pod tim i ništa
antiša malo plaši kolegu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju