Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
sile:
--- Citat: silvertip - 15. 12. 2009. 14:24:19 ---ma samo vozi problem može biti ako se skreće pod blokadama
a i to nije nešto ja skrećem i pod tim i ništa
antiša malo plaši kolegu
--- Kraj citata ---
ma naravno... d4
htio sam samo da se kolega ante decidirano izjasni po tom pitanju jer on očito misli na nešto drugo...
Neno:
--- Citat: sile - 15. 12. 2009. 14:12:20 ---
--- Citat: Antezg - 15. 12. 2009. 06:13:31 ---
--- Citat: Cuvitar - 15. 12. 2009. 00:40:21 ---Ante a sta je sa terencima koji imaju stalni 4x4 pogon koji se neda iskljucit. Nisam siguran, ali mi se cini da Niva ima stalan pogon na sva 4. Skuzaj ako san falija ili nesto pobrka. zagi
--- Kraj citata ---
Oni imaju središnji diferencijal pa nema problema na asfaltu- tu spadaju niva,defender,noviji land cruiseri
--- Kraj citata ---
prika jel se to meni čini ili nešto nisam dobro skužio... smijem li ja mitsubishi pajera ili nisana patrola voziti u 4H varijanti pogona na normalnim i suhim cestama i u svakodnevnim situacijama ?
--- Kraj citata ---
Smiješ ali ako je cesta s dosta oštrih zavoja računaj s povečanim trošenjem vanjskih rubova prednjih guma, pajero ima direkt prijenos preko višerednog lanca, nema središnjeg diferencijala, ako smotaš puni na nizbrdici u leru i pustiš kočnicu auto ne ide nikuda ;D
josip89:
znači koliko sam skužio recimo za kratkog pajera iz 93
ako se vozi na 4H po suhome ili mokrome nebi se smjelo voziti preko nekih prepreke sa velikim skretanjem
Neno:
--- Citat: josip89 - 15. 12. 2009. 15:41:44 ---znači koliko sam skužio recimo za kratkog pajera iz 93
ako se vozi na 4H po suhome ili mokrome nebi se smjelo voziti preko nekih prepreke sa velikim skretanjem
--- Kraj citata ---
Ma možeš ali trpe diferencijali, kardani, mjenjač itd.
boro:
Evo za sve koji su mi ipak pokušali olakšat ove dane neizvjesnosti, došli su iz toyote pregledali vozilo i obečali popravak unutar 15 dana pošto se radi o kvaru ,bitno je da su konačno nešto poduzeli.A za vožnju 4x4 sa ovakvim terencima majstor Toyote je došao iz ljubljane sa upaljnim 4x4 i nije mu palo na pamet iskopčavat pogotovo jer se radilo o lošim vremenskim uvjetima(snjeg).Kaže zato je i napravljen, i nije se pokvario. A zamjena če biti novim mjenjačem jer na drugu opciju niti neču pristat. zagi rostilj just
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju