Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
novi hilux
silvertip:
mišljanja sam da tu mjenjač neigra problem ti je u reduktoru ili ti razvodniku pogona
a što se tiče ovog reko sam da te naš antiša straši
boro:
Greška moja uf reduktor je u pitanju jer je i na probi blokiralo samo u sporima i to če biti zamjenjeno. Kako je neko i rekao ovo su kvarovi malo nemoguči ali je htjelo da se desi baš meni ,vjerojatno je neki japanac zaspao na traci i pesi hiluxa jer za ovakav kvar nisu čuli.
jura23:
vi pričajte šta hoćete prijatelji dragi ali antiša je u pravu!!!
ni u ludilu volan do kraja ne motati jer će se sve spigat...!
i ja sam jučer napravio krug od zg-a do velikih zdenaca pa natrag u zg pa do rijeke po onakvom vremenu pa nisam isključivo blokadu središnjeg diferencijala-ali kada se stane da se treba na mjestu smotat obavezno se isključi...
zato i postoji taj drugi mjenjač sa kojim se to lagano isključi!!!
sile:
--- Citat: jura23 - 15. 12. 2009. 21:53:20 ---vi pričajte šta hoćete prijatelji dragi ali antiša je u pravu!!!
ni u ludilu volan do kraja ne motati jer će se sve spigat...!
i ja sam jučer napravio krug od zg-a do velikih zdenaca pa natrag u zg pa do rijeke po onakvom vremenu pa nisam isključivo blokadu središnjeg diferencijala-ali kada se stane da se treba na mjestu smotat obavezno se isključi...
zato i postoji taj drugi mjenjač sa kojim se to lagano isključi!!!
--- Kraj citata ---
pa nije nitko ni rekao da se može i treba motati volan i raditi krugove sa blokadom diferencijala jer Boro nije imao problem s tim nego sa najobičnijim ukapčanjem i iskapčanjem najobičnijeg 4x4 ( 4H ) pogona
josip89:
a šta je kod skretanja na terenu sa 4Low
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju