Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Off road u lovištu
kalnik:
--- Citat: nazime - 17. 07. 2009. 01:20:02 ---Gdje god naprave teren, bit će nečije lovište. Pa zar se mi ne vozamo terencima po lovištu?
Treba onda spojiti ugodno s korisnim pa kad se već vozaju, da bude i lovištu i divljači koristi.
Kako bi netko nekome zabranio da se voza po lovištu?
Ljudi čije su oranice i polja u lovištu imaju pravo ograditi svoje parcele. Smiju ograditi sve osim šume. Što bi bilo da se organiziraju i sve ograde? Kako bi i gdje lovci lovili?
Ionako se ne vozaju svaki dan.
--- Kraj citata ---
Pozdrav ti kolega nazime. Evo jedne kratke priče. Prošle godine u studenome, u grupnom lovu na DS postavimo mi kružni štand na relativno nepristupačnome terenu, a pogon krene. Bilo je oko 10 sati prije podne. Nakon nekih pola sata po šumskom putu mi dolete dva lika na ATV-ima (ili quadovima), uglavnom dodju do mene i pitaju me za smjer. Uglavnom, iz priče saznam da svakodnevno voze po terenu, uglavnom predvečer( moš mislit). Nisam se potrudio objasniti im da krže Zakon i da to što rade nije baš prepametno, barem sa aspekta lova i očuvanja prirode. U tom lovu , naravno nisam vidio ni dlake ni pera.
nazime:
Ma ne govorim ja o tome da se voza tko kako, gdje i kada hoće. Govorim o organiziranoj vožnji. Protiv toga nemam ništa.
Ni meni nije drago da se ekipa voza po lovištu, a ja na čeki.
magwin:
i to pokretnoj! d4
nazime:
--- Citat: magwin - 17. 07. 2009. 23:21:36 ---i to pokretnoj! d4
--- Kraj citata ---
Sutra slikam pa se divi. zagi
magwin:
--- Citat: nazime - 18. 07. 2009. 01:56:32 ---
--- Citat: magwin - 17. 07. 2009. 23:21:36 ---i to pokretnoj! d4
--- Kraj citata ---
Sutra slikam pa se divi. zagi
--- Kraj citata ---