Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Pajero Pinin & Honda CR-V

(1/3) > >>

sasa:
Dvoumim se izmedju ova dva terenca pa me interesuje dal je neko imao iskustva sa pomenutim.
 Kvarovi , održavanje i ostalo...
Da napomenem da mi auto ne treba samo za off road već i kao porodičan auto, što se kaže za svaki dan.
E sad honda CR-V ima 4x4 a Pinin ima varijanta 4x4 sa reduktorom i bez njega.

danijelh:
Neusporediva vozila! SUV i mali terenac! Honda je obiteljski auto koji nije nimalo za grublji teren od šumskog puta i makadama! Pajero je malen ali močan terenac, nešto slično kao i suzuki jimny! Nisi naveo koja godina je Honda

krilaš:
Ovde ne ma doumljenja ,ako zelis da se vozis po asvaltnom putu kupis Hondu.Honda ima motor Nr.1.
Ja kao nekadasnji vlasnik dve Honde a danas jedne trebao bih ti reci HONDAAAAAA ali ne.
A ako zelis neto sto ti moze posluziti i u lovne svrhe onda bez razmisljanja Pajero Pinin 2 ili duza verzija sa 5 vrata.
Opet Pajero Pinin nema tu udobnost koju pruza honda kao familijarni auto.Jednostavno ,moras odluciti sam i na osnovo potreba gde i zasta ces ga vise koristiti.
Goran Krilas

sasa:
Vozilo bi uvezao  oko 2000/01 godište, do 2.0 cubika . Neznam kad tačno kreće kod njih Euro 3,ali tu je negde.
U obzir bi došao samo sa 5 vrata i jedan i drugi. Neznam kakva im je potrošnja goriva? Sigurno tuku 15l
Znam da su različita, ali gledam sve počev od udobnosti , održavanja, potrošnje, kvarova, Cena im je tu negde otprilike ista,

danijelh:
Potrošnja od 10 do 15 litara, sve zavisi koliko je teška noga! To je podatak za Hondu 2.0 vtec, a za Pajera neznam, ali to je tu negdje! Za Pajera je teže sa dijelovima, jer ih nema puno, a opet terenske sposobnosti su mu bolje! Udobnost je mislim na strani honde, ali ne želim sa 100% tvrditi jer se u Micubušiju nisam vozio!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju