Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Pajero Pinin & Honda CR-V
krilaš:
sasa sto se honde tice slabo se kvare prakticno nikako ako je vozac standardan(da nebih rekao Normalan).Popravka kod Hondinih automobila se svodi na zamenu potrosnih delova.Filteri Svecice,kajsevi.delovi jesu skupi jer su svi originalni i dolaze iz Japana ali ako se uzme u obzir da zadnji deo auspuka traje i do 200 000Km onda ni cena od 200 ili 300EUR-a nije puno.
Udobnost je na strani CR-V ne sumljivo a i to opet ponavljam nije terensko vozilo vec podignit putnicki auto.
Pajero Pinin ima nesto slabiji kvaitet karoserije i vec sa tih 11 godina mozes pronaci na levoj strani kucista Amortizera prema kabini Rost.i nema taj konfor kao CR-V. To su dva razlicita koncepta.Ako bi uzimao, ja auto porodicni onda bi to definitivno bila Honda CR-V honda je malo veci potrosac ali ne moze dostici 15l na 100km jer ja trenutno vozim Hondu Legend 3,2L automat i u gradu ne trosi tih 15L .
A ako bih uzimao auto prvenstveno za lov onda Pinin jer je ceo koncep namenjen bas takvom nacinu koriscenja.
Goran Krilas
danijelh:
Kolega Krilaš je to tako lijepo opisao da nema potrebe za bilo kakva pitanja
Neno:
Dečki malo ste fulali Pajero i Pajero Pinin su dva potpuno različita vozila.
Pinin je po koncepciji dosta sličan CRV-u, zači nježniji ovjes sličan cestovnom i stalni 4X4 umjesto zadnjeg s uključivim prednjim i reduktorom, ja bi se prije ovdje odlučio za Hondu zbog imiđa i zato što je češća.
danijelh:
Pajero pinin je sličan Vitari, jer ima reduktor, dok Honda ima stalan pogon na sve kotače bez redukcija!
Neno:
Hmm, kod ovog s kojim sam se vozio ima samo kratku prvu brzinu nikakve dodatne opcije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju