Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Popravci i prepravci terenskih vozila
nazime:
--- Citat: Neno - 27. 10. 2009. 07:45:10 ---S ovim bodi lift kitovima podižeš karoseriju s šasije, klirens ostaje isti dobija se samo vizualni dojam i još više težište, ovo što je Nazime radio s podloškama ispod opruga je več nešto drugo.
Nazime sigurno ti je zadnji kraj sada još "življi" nego prije?
--- Kraj citata ---
Pa nisam baš primjetio da mi je življi, ali ne vozim brzo pa mi je tak svejedno. Imam osječaj da mi je malo tvrđi auto i da ne upija rupe kao prije, a to bi moglo biti jer su sad amortizeri izduženi.
TOMISLAV KT:
Ti body lift kitovi su samo da se dobro debelo naplate. Radio sam puno konkretnije stvari
npr:Prebacivanje lisnatih opruga sa donje strane diferencijala na gornju. No tu ima dosta posla trebaju novi kardani... Sve ovisi i o tome tko je spreman izdvojiti za terenca što novca što vremena.
PinzHunter:
nemojte ništa dizati,dignite mali kredit i kupite sebi PINZGAUER, i ako vam ostane malo para ostavite to za gorivo i budite sigurni da ćete proći sa njim kud oko vidi. rostilj zagi
nazime:
Meni su zadne opruge (lisnate), bile jako loše i trebalo ih je ili šprengati ili mijenjati. Auto mi je visio na zadnjem kraju. Dao sam šprengati opruge uz napomenu da ih naprave tako da auto bude dignut 5 cm u zadnjem kraju u odnosu na prednji, a na ebay-u sam za 20ak $ kupio 2 podloška za federe. I to je to.
Tako je samo dignuta karoserija, a onda sam stavio maaalo veće gume od onih što sam imao i tako podigao cijeli auto.
TOMISLAV KT:
PinzHunter slažem se s tobom da pinnz ide svuda (ali to je samo kad iza ima min.6 ljudi, jer to mu je osnovna namjena) o prevrtanjima na bok nećemo ni govorit (kao i o potrošnji). Nisi li i ti namjeravao ugraditi diesel motor?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju