Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Popravci i prepravci terenskih vozila
PinzHunter:
--- Citat: TOMISLAV KT - 27. 10. 2009. 20:06:24 ---PinzHunter slažem se s tobom da pinnz ide svuda (ali to je samo kad iza ima min.6 ljudi, jer to mu je osnovna namjena) o prevrtanjima na bok nećemo ni govorit (kao i o potrošnji). Nisi li i ti namjeravao ugraditi diesel motor?
--- Kraj citata ---
pozzz
ljudi prevrnu formulu 1 a ja jos nisam pinza ni nagnuo kako treba fre fre. Dizel sam mislio ugraditi ali jos nisam nasao adekvatan motor. a volio bih naći jedan noviji od mercedesa 220 ili pak 270 CDI jer su manji ali skupi i nema ih bas mnogo za naci.
nazime:
A da ugradiš 6.2 diesel od Blasera? Kažu da unatoč ogromnoj kubikaži, troši malo više od 10 litara.
File:
6.2 nema šanse da troši 10 litara pa da ga ugradiš i na brodić od stiropola...
Ne želim ti pametovat al zašto nebi stavio od 124 300D ili od okaša neki dizel
a 270 cdi ti je petak koji se pokazao najgore od svih mečkinih dizela i teško češ ga nač za male pare
Harry P.:
--- Citat: File - 27. 10. 2009. 21:13:39 ---Ne želim ti pametovat al zašto nebi stavio od 124 300D ili od okaša neki dizel
--- Kraj citata ---
d4
SEJFO:
Tooo majstoriiiiiiiii!! zagi zagi
Obzirom da je tema prepravke, pitam vas ima li šanse da se u NISSAN patrol 4puta 4 2800 kubika 1984.god
ugradi kakav dizel motor(koji) a da to ne bude preskupo, i kako bih u stvari gdje bi se mogao raspitati ili kupiti nov karburator ili polovan ispravan... unaprijed hvala za odgovore!!! zagi zagi
p. s. ja da imam na računu 1.000.000.maraka nikad nebi vozio..p.... neću odati koji kolega.. zagi zagi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju