Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Popravci i prepravci terenskih vozila

<< < (9/25) > >>

Baki:

--- Citat: PinzHunter - 22. 11. 2009. 19:04:15 ---ko,gdje šta daj fotke telefon sve samo daj da se to vidi

--- Kraj citata ---

Moras doci do mene jedino tako ti mogu pokazati i odvesti kod covjeka koji je to uradio.
To ti je razlog da dodjes kod mene i u lov i da se vidimo i naravno da vidis pinza.

PinzHunter:

--- Citat: Baki - 23. 11. 2009. 12:23:47 ---
--- Citat: PinzHunter - 22. 11. 2009. 19:04:15 ---ko,gdje šta daj fotke telefon sve samo daj da se to vidi

--- Kraj citata ---

Moras doci do mene jedino tako ti mogu pokazati i odvesti kod covjeka koji je to uradio.
To ti je razlog da dodjes kod mene i u lov i da se vidimo i naravno da vidis pinza.

--- Kraj citata ---

hehejjjjj bando znao sam da ćeš tako odgovoriti.nije problem vidimo se i tako i tako. zagi

Baki:

--- Citat: PinzHunter - 23. 11. 2009. 13:01:11 ---
--- Citat: Baki - 23. 11. 2009. 12:23:47 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

hehejjjjj bando znao sam da ćeš tako odgovoriti.nije problem vidimo se i tako i tako. zagi

--- Kraj citata ---

Vazi vidimo se!
Nadam da ti danas stignem uslikati pajera.

TOMISLAV KT:
Evo jednog od mojih uradaka. Suzuki Samurai i motor od golfa ll 1,6d.

Macak:
Interesantno Tomislave, kako si spojio taj motor sa mjenjacom od Suzuki?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju