Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Popravci i prepravci terenskih vozila
Baki:
--- Citat: PinzHunter - 22. 11. 2009. 19:04:15 ---ko,gdje šta daj fotke telefon sve samo daj da se to vidi
--- Kraj citata ---
Moras doci do mene jedino tako ti mogu pokazati i odvesti kod covjeka koji je to uradio.
To ti je razlog da dodjes kod mene i u lov i da se vidimo i naravno da vidis pinza.
PinzHunter:
--- Citat: Baki - 23. 11. 2009. 12:23:47 ---
--- Citat: PinzHunter - 22. 11. 2009. 19:04:15 ---ko,gdje šta daj fotke telefon sve samo daj da se to vidi
--- Kraj citata ---
Moras doci do mene jedino tako ti mogu pokazati i odvesti kod covjeka koji je to uradio.
To ti je razlog da dodjes kod mene i u lov i da se vidimo i naravno da vidis pinza.
--- Kraj citata ---
hehejjjjj bando znao sam da ćeš tako odgovoriti.nije problem vidimo se i tako i tako. zagi
Baki:
--- Citat: PinzHunter - 23. 11. 2009. 13:01:11 ---
--- Citat: Baki - 23. 11. 2009. 12:23:47 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
hehejjjjj bando znao sam da ćeš tako odgovoriti.nije problem vidimo se i tako i tako. zagi
--- Kraj citata ---
Vazi vidimo se!
Nadam da ti danas stignem uslikati pajera.
TOMISLAV KT:
Evo jednog od mojih uradaka. Suzuki Samurai i motor od golfa ll 1,6d.
Macak:
Interesantno Tomislave, kako si spojio taj motor sa mjenjacom od Suzuki?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju