Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Popravci i prepravci terenskih vozila

<< < (8/25) > >>

valdop:
valjda se mogu malo umiješati u ova uvaženja vozila, evo što predlažem, imaju i "lige sic"

Harry P.:
Sejfo, da se ti ne mučiš i da se slučajno ne zaj...š evo ti malo ovdje pa pročitaj.

http://www.nacionalnaklasa.com/content/view/1329/6/

Moja ti je preporuka ako misliš kupovati neka kola vani da se držiš ovog pravila a to je da kupuješ auto koje je prvi puta registrirano u EU nakon 01. 01. 2001. godine jer svako vozilo koje je registrirano prvi puta u EU nakon toga datuma odgovara tim standardima tj. ima EURO 3 motor ili više.

Zašto ti ovo savjetujem? Ma znam kakve si kurate sreće isto kao i ja i ti bi baš natrčao na nešto što se nekako provuklo.

I da ti ja ne duljim i prepričavam što se ovdje tumači pročitaj ti sam i donesi zaključak.

SEJFO:

hVALA SVIMA!!!! zagi

File:
Različita auta u različitim godištima su imali euro 3 normu,pa tako neka i starija od tih datuma imaju eur 3 i možeš ih uvesti u federaciju, najjednostavnije ti je da gledaš auta od 1.2000 i onda kad se odlučiš za neko vozilo usput provjeriš njegovu euro normu al 99 % da nakon 1.2000 ima zadovoljavajuću normu te ga možeš uvesti

Harry P.:
File, ta tvoja tvrdnja stoji u potpunosti ali ti ipak slabo poznaješ Sejfu i neznaš koliki je on pehista. Jedan od najvećih pehista... poslije mene.  fre

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju