Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Skupocijeni i pomalo bezvrijedni terenci

<< < (5/7) > >>

Zoran:

--- Citat: lazar - 14. 06. 2008. 12:44:05 ---razlika u motorima

--- Kraj citata ---

ajd ti procitaj jos jednom onaj stih
da si ko i sejfo stari zajebanac-.....

ali kod nas je jako cudno! ovdje sta je veci motor auto je jeftinije!(nemislim na nova vozila)
a u svabskoj sto ima vise konja on je i skuplji!

shandi:

--- Citat: Zoran - 14. 06. 2008. 12:34:23 ---
--- Citat: shandi - 14. 06. 2008. 12:21:38 ---kako ne ismijavati budale koje bi s takvim autima vozile off road,isto bi bilo kad bi ja došao sa ladom nivom i utrkivao se s njima na asfaltu.svaki auto ima svoju namjenu i tako se treba ponašati.s time da ovi auti osim šminke ne trebaju nikome

--- Kraj citata ---

kolega mislim da si se malo zbunio, Cayenne je jako dobar terenac,
 ali oni koji ga kupuju kao vecinom nemaju nista u gacama pa im on sluzi kao produsetak!
taj auto je pravljan za teren, samo sta ga nema na terenu!
ipak nebi nikad njega kupio, prem a je jeftinio od G klase!
a zato G grdosija je  peso koji tio traje zivot cjeli!

--- Kraj citata ---
je dobar ali ne ovaj serijski.i ne znam šta kome treba alu felge,koža,drvo i sva ostala luksuzna oprema kad se vozi po šumi.gledam ih kako se voze po gradu,kad idu preko ležečih samo što ne stanu.ali oni imaju "terenca".

Zoran:
konja treba kupiti za lov ostalo je  :pferd:

PinzHunter:

--- Citat: Zoran - 14. 06. 2008. 13:30:02 ---konja treba kupiti za lov ostalo je  :pferd:

--- Kraj citata ---

ako nastave ovako sa gorivom, nabavicu sebi magarca (4x4  ;D) i kao nekad sto se islo u lov: "cipelzugom".

shandi:
to je istina.ali ko zna možda ćemo u budučnosti plačati registraciju,kasko itd. na konje i magarce .a sijeno i zob će biti kao litra benzina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju