Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci
Skupocijeni i pomalo bezvrijedni terenci
ante.rupe:
--- Citat: PinzHunter - 14. 06. 2008. 13:39:52 ---
--- Citat: Zoran - 14. 06. 2008. 13:30:02 ---konja treba kupiti za lov ostalo je :pferd:
--- Kraj citata ---
ako nastave ovako sa gorivom, nabavicu sebi magarca (4x4 ;D) i kao nekad sto se islo u lov: "cipelzugom".
--- Kraj citata ---
nemoj magarca, to je nas dalmatinski stanovnik on ti nije bas za radit nesto, on ti je vise za ladovinu, malo trave da ga slikaju( u zadnje vrime za to sluzi najvise ), nest popit i to je to
PinzHunter:
--- Citat: ante.rupe - 14. 06. 2008. 20:09:55 ---
--- Citat: PinzHunter - 14. 06. 2008. 13:39:52 ---
--- Citat: Zoran - 14. 06. 2008. 13:30:02 ---konja treba kupiti za lov ostalo je :pferd:
--- Kraj citata ---
ako nastave ovako sa gorivom, nabavicu sebi magarca (4x4 ;D) i kao nekad sto se islo u lov: "cipelzugom".
--- Kraj citata ---
nemoj magarca, to je nas dalmatinski stanovnik on ti nije bas za radit nesto, on ti je vise za ladovinu, malo trave da ga slikaju( u zadnje vrime za to sluzi najvise ), nest popit i to je to
--- Kraj citata ---
pocecu sa magom, pa ako bude para na konja, kazu bolje je sa magarca na konja nego obrnuto, ali i ja sam ko mago, malo mi hladovina treba, malo prsute a slikati me i onako niko ne zeli ;)
ante.rupe:
ma kad kupis magarca onda ce te svi tit slikat, jasit, mazit, svakako isplativa kupnja
medo:
Pogledah malo ove video klipove i ne bih se slozio da je ijedan terenac bezvrijedan.Bezvrijedne mogu biti gume i vozaci.
Imao sam prilike gledati "sminkere" sa Tuaregom,Porscheom,BMW X5 itd. na pustinjskim suhim i engleskim blatnjavim terenima.
Svi idu super ali nijedan nije imao sportske gume vec gume uzeg profila za off road voznju. Ovi sminkeri su imali novaca i aute nisu zalili,prosli su sve bez problema.Jedino stariji Mercedes ML nije bas bio toliko dobar. Od ovih dole nijedan nema prave off road gume ali ipak nesto mogu napraviti ;)
Neno:
Gume čine veliku razliku kao i onaj ko je za volanom.
Moj prijatelj koji je vozio rally a sada vozi brdo ponekad, s golfom jedinicom doduše priređenom za auto cross iziđe tamo di ja ne mogu ni s Pajerom ččč
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju