Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Što točite?

<< < (4/6) > >>

Baki:
Juce sam isao gledati ISUZU TROPERA 2.6 benzin malo je udaren i cijena mu je povoljna.
Posto ja auto benzinac danas sam isao da vidim koliko ce me izaci ugradnja plina.
Covjek mi je rekao da imaju dva paketa plina,taj neki osnovni od 400 eura,i neki naj noviji 1500 eura.
Taj od 1500 eura kaze mi covjek da auto uopste ne gubi snagu i da je potrosnja plina ista kao i na benzin jeste da je cijena malo skuplja ali mislim da je plin zakon.
Svakako se isplati voziti terenca na plin,imam terenca koji trosi diesel a vidite cijenu nafte nimalo nije pristupacna.

ante.rupe:

--- Citat: Baki - 03. 05. 2008. 20:12:23 ---Juce sam isao gledati ISUZU TROPERA 2.6 benzin malo je udaren i cijena mu je povoljna.
Posto ja auto benzinac danas sam isao da vidim koliko ce me izaci ugradnja plina.
Covjek mi je rekao da imaju dva paketa plina,taj neki osnovni od 400 eura,i neki naj noviji 1500 eura.
Taj od 1500 eura kaze mi covjek da auto uopste ne gubi snagu i da je potrosnja plina ista kao i na benzin jeste da je cijena malo skuplja ali mislim da je plin zakon.
Svakako se isplati voziti terenca na plin,imam terenca koji trosi diesel a vidite cijenu nafte nimalo nije pristupacna.

--- Kraj citata ---

bolje ti ugradit direktno ubrizgavanje, ne zbog toga el gubi snagu nego plin ne ide kroz usis nego direktno u cilindre. 1500 e je vec puno imas dosta firmi koje to rade, mislim da se vec za 1100 e moze ugradit. ako si blizu splita onda bi ti ja preporucio breskovica iz rudina kod kastela, ja sam 2 puta ugradiva kod njega i dobro je

ante.rupe:
pinzhunter to ti ide direktno u cilindre a ne u karburator ako ide kroz karburator onda je to losija verzija. inace nije potrebno grijanje za plin, samo ako je ispod -20 onda ujutro prvo palenje nece na plin da vozi al cim se malo ugrije kasnije mozes vozit kako oces

Baki:

--- Citat: ante.rupe - 03. 05. 2008. 21:24:25 ---
--- Citat: Baki - 03. 05. 2008. 20:12:23 ---Juce sam isao gledati ISUZU TROPERA 2.6 benzin malo je udaren i cijena mu je povoljna.

--- Kraj citata ---

Nije mi bas Split blizu ali mozda na ljeto navratim kada budem isao kod pasanca u Makarsku.

bolje ti ugradit direktno ubrizgavanje, ne zbog toga el gubi snagu nego plin ne ide kroz usis nego direktno u cilindre. 1500 e je vec puno imas dosta firmi koje to rade, mislim da se vec za 1100 e moze ugradit. ako si blizu splita onda bi ti ja preporucio breskovica iz rudina kod kastela, ja sam 2 puta ugradiva kod njega i dobro je

--- Kraj citata ---

PinzHunter:

--- Citat: ante.rupe - 03. 05. 2008. 21:29:19 ---pinzhunter to ti ide direktno u cilindre a ne u karburator ako ide kroz karburator onda je to losija verzija. inace nije potrebno grijanje za plin, samo ako je ispod -20 onda ujutro prvo palenje nece na plin da vozi al cim se malo ugrije kasnije mozes vozit kako oces

--- Kraj citata ---

U cilindre?? Onda sam ja nesto pogresno shvatio. Moram priznati da bi mi to bilo najradije jer kod Pinza su dva, vrlo zaj...na karburatora.

Sacekacu sta ce mi reci ove dvije radione iz Zagreba pa cu vidjeti.To bi mi bilo nekako najblize za otici.

Lijep pozz

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju