Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

Što točite?

<< < (2/6) > >>

Zoran:

--- Citat: nazime - 03. 05. 2008. 11:52:52 ---Točim plin i potrošnja mi je oko 21L/100km.
Zoran je možda mislio na sebe kao vozilo-toči pivu! z10

--- Kraj citata ---

celava loptice kad si ti mene vidjeo da pijem pivu

nazime:

--- Citat: Zoran - 03. 05. 2008. 11:53:41 ---
--- Citat: nazime - 03. 05. 2008. 11:52:52 ---Točim plin i potrošnja mi je oko 21L/100km.
Zoran je možda mislio na sebe kao vozilo-toči pivu! z10

--- Kraj citata ---

celava loptice kad si ti mene vidjeo da pijem pivu

--- Kraj citata ---

Pa u biti i nisam ali sam pretpostavio. Pa nije tolki stomak od vode. ;D

Zoran:
valjda nikad nisi cuo za ljubavni zulj!

PinzHunter:
Ja u oba vozila sipam benzin.jedno vozilo trosi do 8 litara a drugo od 15 pa prema gore nema granice  :(

Sad kad smo vec kod ove teme, da pitam vas kolege sto sipate plin, koja je ustednja u odnosu na benzin? mislim na omjer, recimo ako vozite 15 litara benzina na 100km, koliko ode plina na istu kilometrazu? Dali se kolicina plina u rezervaru moze kontrolirati isto kao i benzin? i jos nesto; da li znate ko ugradjuje plin u vozila sa zracnim hladjenjem?

Expresica:

--- Citat: PinzHunter - 03. 05. 2008. 14:21:03 ---Ja u oba vozila sipam benzin.jedno vozilo trosi do 8 litara a drugo od 15 pa prema gore nema granice  :(

Sad kad smo vec kod ove teme, da pitam vas kolege sto sipate plin, koja je ustednja u odnosu na benzin? mislim na omjer, recimo ako vozite 15 litara benzina na 100km, koliko ode plina na istu kilometrazu? Dali se kolicina plina u rezervaru moze kontrolirati isto kao i benzin? i jos nesto; da li znate ko ugradjuje plin u vozila sa zracnim hladjenjem?

--- Kraj citata ---
Nevozim plin ali bi mogao odgovoriti na pitanja;
1. Ustednja u kolicini je nikakva ,plina bi morao vise trositi
2.Zasto ga nebi mogli kontrolirati,on je isto u tekucem stanju
3. Neznam zasto bi zracno hladjenje bilo problem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju