Odjeća i Obuća, Oprema za lov, lovce i lovište, terenci > Terenci

SUZUKI SAMURAJ

<< < (13/45) > >>

shaga:

--- Citat: nazime - 16. 01. 2009. 15:57:39 ---Slažem se da je samuraj super prohodan ali ne u serijskoj izvedbi.

--- Kraj citata ---
ččč
Naravno da ako je modifikovan moze vise i bolje..........ali zasto mislis da samuraj iz seriske proizvodje nesto mnogo losiji?

STARI AVDZIJA:

--- Citat: tornjak - 16. 01. 2009. 15:39:14 ---E vidis Redzo i ja sam tu negdje oko 100 kg i 1.90 visina ali brate kad je nositi vepra iz neke potočine onda je ugodno da SAMURAJ razdrma malo bubrege,jer vjeruj mi da nema terena gdje ne može da prodje,a što se tiče izvrtanja on i nije baš namijenjen za neke brzine.

--- Kraj citata ---
uvažavam,samo vidim kako si ga načuturio na onom nagibu da si i prilićno mlađi a to već više nije sport za mene z14

nazime:

--- Citat: shaga - 16. 01. 2009. 18:35:46 ---
--- Citat: nazime - 16. 01. 2009. 15:57:39 ---Slažem se da je samuraj super prohodan ali ne u serijskoj izvedbi.

--- Kraj citata ---
ččč
Naravno da ako je modifikovan moze vise i bolje..........ali zasto mislis da samuraj iz seriske proizvodje nesto mnogo losiji?

--- Kraj citata ---

Mislim da ima preslab motor. Jači motor i dobre ripnjače, mislim da mu nema ravnog.
Onda dođeš do onog da bi htio više mjesta u autu.
Vozio sam vitaru, sjednemo stari i ja, 2 psa u gepek, zadnjih siceva nije bilo i to je mjesto bilo rezervirano za opremu. Još je bila plinska boca u gepeku.

frenk:

--- Citat: tornjak - 14. 01. 2009. 13:18:00 ---ovo je moć SAMURAJA ima li neko nešto sa većim mudima

--- Kraj citata ---

Ima ;)

LADA

Formula off road

shaga:

--- Citat: frenk - 16. 01. 2009. 23:26:44 ---
--- Citat: tornjak - 14. 01. 2009. 13:18:00 ---ovo je moć SAMURAJA ima li neko nešto sa većim mudima

--- Kraj citata ---

Ima ;)

--- Kraj citata ---
MISLIS  zagi.......ono prvo je vec po sto puta dokazana montaza........zao mi je ali tako je!!!
A drugo .........mislim da je vise za neki akcioni film nego za lov
E ovaj sto se zaglavio je hummer  hao hao hao

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju